Jaak Kaabel: volikogu esimehe ja laevafirma juhi kohtade vahel tuleb mõistlik tasakaal leida

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Jaak Kaabel on varem kolm aastat juhtinud suursaarte ja mandri vahel toimetavat laevafirmat TS Laevad. Tema sõnul peab väike- saarte liinidel toimetama suursaarte omadest palju paindlikumalt. Foto: Arhiiv

Jaak Kaabel on varem kolm aastat juhtinud suursaarte ja mandri vahel toimetavat laevafirmat TS Laevad. Tema sõnul peab väikesaarte liinidel toimetama suursaarte omadest palju paindlikumalt. Foto: Arhiiv

Uuest aastast hakkab mandri ja väikesaarte vahel ühendust pidavat laevafirmat AS Kihnu Veeteed juhtima vormsilane Jaak Kaabel.

Septembrist 2013 Kihnu Veeteid juhtinud Andres Laasma alustab jaanuarist tööd alustava riigilaevastiku eesotsas. Riigilaevastiku üheks tugikohaks saab ka Rohuküla sadam.

Laasma ütles, et annab ettevõte juhtimise üle rahuliku südamega, sest ettevõtet on juhitud vastutustundlikult. „Arvestades Jaak Kaabli laiapõhjalisi teadmisi merendusest, meeskondade juhtimisest ja väikesaarte vajaduste tundmist, usun, et ettevõtte areng jätkub kindlal kursil,“ lausus Laasma.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments