Jalgsi reisijatel on nüüd piletiost Hiiumaa praamile mugavam

BNS

Mõlemad Hiiumaa praamid seisavad Rohuküla sadamas. Foto: Malle-Liisa Raigla
Jalgsi reisijatel on Hiiumaa praamile minek senisest mugavam. Foto: Malle-Liisa Raigla

TS Laevade kinnitusle on jalgsi reisijatel nüüd piletiost Hiiumaa praamile mugavam.

„Järjekordne arendusprojekt iseteenindava piletiostusüsteemi näol Hiiumaa liinil on valmis saanud,“ väljendas rõõmu TS Laevade juhatuse esimees Indrek Randveer.  „Hiiumaale jalgsi ja rattaga reisijaid tuleb järjest juurde ning piletiost tavakassast on mõnevõrra ebamugav, eriti kui aega laeva väljumiseni napib. Nüüd on Rohuküla ja Heltermaa sadamahoonetes olemas iseteeninduskassad kust saab osta pileti kiiresti ja mugavalt nii reisijale kui jalgrattale.“

„Klientide tagasiside on meile ülioluline, võtame seda alati võimalusel arvesse ning teeme vastavaid muudatusi ja arendusi, et suursaarte vaheline merereis oleks veelgi mugavam. Nii jätkame piletiautomaatide projektiga lähitulevikus ka Saaremaa liinil. Kui aga reis on planeeritud, on sõltumata ajast ja asukohast kõige mugavam soetada pilet praamid.ee lehelt ja äpist,“ lisas Randveer.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kiku
1 aasta tagasi

Piletiautomaadid olid Rohuküla sadamahoones olemas juba palju aastaid.Siis need äkki kaotati ära ja loodeti, et kõik ostavad pileti äpiga. Tuli välja, et piisav hulk inimesi osatavad ikka pileti viimasel hetkel kui pole enam aega äppi installida või kuskil veebilehel seigelda. Pandi automaadid lõpuks tagasi. Tuleb meelde vanasõna kaevu sülitamisest enne uue kaevamist…..

Nojah
1 aasta tagasi

„Hiiumaale jalgsi ja rattaga reisijaid tuleb järjest juurde…”. Isegi praegu? Huvitav küll miks? See ei saa ju ometi sellega seotud olla, et sõidukipiletile pandi pool otsa. Teisalt, kui sõidukipileteid kontrollib foori juures jalutav tegelane, siis kes ja kus jalgsi reisijate pileteid kontrollib? Pole keegi kordagi küsinud taskust seda paberitükki näha.

ootan
1 aasta tagasi

õhinaga, kui tuleb aeg ja peab pileti ostma ka oma jalanõudele või peakattele, te olete lihtsalt imelised