LOETUIMAD LOOD 2022: Aivar Riisalu saab abielu kõrvalt lapse

Lääne Elu

info@le.ee

Lääne Elu avaldab uuesti 2022. aastal enim loetud lood. Üheks nendest on 22. juulil ilmunud lugu „Aivar Riisalu saab abielu kõrvalt lapse”.

Lääne-Nigula vallavanem Aivar Riisalu. Foto: Urmas Lauri

Lääne-Nigula vallavanem Aivar Riisalu, kes on abielus ettevõtja Marinaga, saab juuli alguses väljaspool abielu lapse Pärnus elava Anneliga, kirjutas Kroonika.

„Jah, see vastab tõele,“ ütles Riisalu reipalt vastuseks küsimusele, kas tema viies laps on kohe-kohe sündimas. „Paraku ei näe ma praegu võimalust oma eraelu hetkeseisu kommenteerida, aga eks tulevastest suurtest muutustest saab ühiskond nagunii teada,“ ütles ta.

Tulevase lapse ema, isikukaitsevahendeid tootva ettevõtte Willytex OÜ osanik Anneli Karlson ütles Kroonikale, et ei soovi anda eraelulisi kommentaare.

Riisalul on varasematest kooseludest kokku neli tütart. Viimane abielu ettevõtja Marina Riisaluga on kestnud üle kolmeteistkümne aasta, kuid ühiseid lapsi paaril pole.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Nojah
1 aasta tagasi

naised leppisid kokku, et ühisvara, ehk Meie Mees.