Suurepärased kingiideed, mis meeldivad nii naistele kui ka meestele

reklaamitoimetaja

reklaam@le.ee

Kingituste tegemine võib vahetevahel olla keeruline, selleks, et järgmisel korral, kui otsid enda lähedasele kingitust sünnipäevaks, jõuludeks või mõneks muuks tähtpäevaks, oleks sul lihtsam, panime kokku ideed kingitustest, mis sobivad pea kõigile. Tutvu meie soovitustega ja leia ideid järgmisteks kingitusteks nii meestele kui ka naistele.

Kohvimasin – suurepärane kingitus kohvigurmaanile

Kohvimasinad on kindlasti ühed kõige enam ostetavad köögitarvikud, sest eestlased on suured kohvi armastajad. Kui ka sinu lähedane armastab kohvi juua, siis kingi talle uus kohvimasin. Kohvimasinad võivad olla väga erinevad, nii espresso kohvimasinad, filterkohvi masinad kui ka keedukannud, millega saab ise endale kohvi valmistada. Ükskõik, millised kohvimasinad talle meeldivad, kas automaatsed või manuaalsed, leiad sobiva nii Hansaposti kui ka Kaup24 laialdasest tootevalikust. Parim kohvimasin on just selline, mida sinu hea tuttav vajab. Seega mõtle, millised kohvimasinad talle meeldiksid ja üllata teda just sellise masinaga!

Raamatud laia silmaringiga tuttavale

Teine alati ajatu kingiidee on mõni hea raamat. Tegemist võib olla mõne uue teosega, mis on hiljuti välja antud või hoopiski mõne klassikalise romaaniga, mis võiks olla iga raamatuhuvilise riiulis. Aga miks mitte valida midagi, mis sobib kohvilauale? Kohvilaua raamatud ehk coffee table books löövad laineid igal pool – need on ideaalsed raamatud, mis on samaaegselt dekoratsiooniks kui ka heaks ajaviiteks. Soeta sobivad raamatud, mida sinu hea sõbranna või sõber võiks armastada ja üllata teda toredate emotsioonide ja uute teadmistega.

Lauanõud uue kodu omanikule

Olenemata sellest, kas see on siis tema sünnipäev või hoopiski soolaleiva pidu, lauanõud on ideaalseks valikuks kõigile neile, kes on hiljuti kolinud uude kohta või soetanud oma esimese kodu. Uuri välja, millised nõud talle meeldivad. Kas selleks on klassikalised valged või eelistab ta ehk midagi, mis paistab enam silma? Milliseid nõusid ta täpselt vajab, kas nendeks on pokaalid, taldrikud, söögiriistad või midagi muud? Hansaposti ja Kaup24 valikust leiad nii Iittala ajatud nõud kui ka palju muud, millega enda kallimaid rõõmustada!

Sporditarbed seiklushuvilisele ja aktiivsele sõbrale

Kui sinu sõber või sõbranna armastab liikuda, siis on parimaks valikuks sporditarbed. Vali nii spordiretuuside, suusatarvete kui ka ujumisriiete vahel. Ehk armastab ta hoopiski joogat? Soeta uus joogamatt või sobivad plokid, mida ta saab kasutada joogatunnis abivahendina. Uus jalg- või korvpall sobib meeskonna spordi armastajatele. Vali midagi, mida läheb vaja ja mis on seotud tema lemmikspordiala või liikumise viisiga. Nii võid olla kindel, et sinu poolt välja valitud kingitus saab igal juhul kasutusele võetud.

 

Kas leidsid uusi ideid oma järgmiseks kingituseks? Kui ei, siis soovitame mõelda veel sellele, kas sinu hea tuttav on avaldanud soovi mõne eseme soetamise osas. Aitab ka see, kui oskad leida toreda elamuse, mis talle meeldiks. Selleks võib olla spaa pääse, restoranis käik, aga ka midagi ekstreemsemat. 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments