LOETUIMAD LOOD 2022: Tallinna vanalinna korterist leiti noore Haapsalu neiu kuulihaavadega surnukeha

Lääne Elu

info@le.ee

Lääne Elu avaldab uuesti 2022. aastal enim loetud lood. Üheks nendest on 3. veebruaril ilmunud lugu „Tallinna vanalinna korterist leiti noore Haapsalu neiu kuulihaavadega surnukeha”.

Modell Hanna Maria Sell. Foto: Merilin Kaustel-Lehemets

Esmaspäeval leiti Tallinna vanalinna korterist kahe inimese laskehaavadega surnukehad.

Elu24 allikate väitel oli üks hukkunu Haapsalust pärit noor modell. Teda peeti tõusvaks täheks modellinduses, sest juba teismeeas unistas ta kõndida Milano, Pariisi ja New Yorgi kuulsatel moelavadel. Tuule sai Hanna-Maria Sell tiibadesse 16-aastasena telesaatest „Eesti tippmodell”, kus ta suutis pääseda 12 parima sekka, kuid langes juba esimeses saates väljas.

Sündmuskohalt leiti ka relv, mille päritolu olevat politseile juba teada, ning juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks alustati kriminaalmenetlust.

Lääne Elu kirjutas 2016. aastal, et Hanna-Maria Selli sponsoreerib ka keegi tundmatu, kuid rikas Soome ärimees, kelle nime mingil põhjusel siis keegi mainida ei tahtnud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments