Võrkpalli karikavõistlused võitis Haapsalu

Võrkpallurid. Foto: Enn Kerge
Võrkpallurid. Foto: Enn Kerge

Läänemaa karikavõistlused võitis suure ülekaaluga Haapsalu võrkpalliklubi naiskond, kes kogu turniiri jooksul ei loovutanud vastastele ühtegi geimi. Teise koha võitis Turba ja kolmanda kohaga üllatas Paralepa jalgrattaklubi. Võistlustel osales viis naiskonda.

Karikavõistlustel mängiti turniirisüsteemis ehk kõik võistkonnad mängisid omavahel läbi. Kõik mängud olid kahegeimilised ja nii võis kohtumine lõppeda ka seisuga 1:1. Lõpus loeti kõik geimivõidud kokku ja lõpuks oli Haapsalul võite kaheksa. Turba lõpetas viie ja Paralepa jalgrattaklubi nelja punktiga.

Haapsalu VK mängis koosseisus Ana Laura Kaasik, Kelly Siil, Johanna Nõupuu, Kadi Paaliste, Greete Tikerpuu, Annabel Saar, Triin Heilu ja Mari Alvela.

Turniiri parimaks mängijaks valiti Ana Laura Kaasik ja parim sidemängija on Kadi Paaliste.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Max
1 aasta tagasi

Super