Jaanus Karilaid on Keskerakonna esinumber Läänemaal

BNS

Jaanus Karilaid. Foto: Malle-Liisa Raigla

Eelseisvatel parlamendivalimistel juhib Hiiu-, Saare- ja Läänemaal Eesti Keskerakonna nimekirja riigikogu fraktsiooni esimees ning Haapsalu linnavolikogu esimees Jaanus Karilaid, kelle sõnul on Reformierakonna juhitav valitsus regionaalpoliitikale selja keeranud ja inimesed inflatsioonitormi kätte jätnud.

Keskerakonna esimees Jüri Ratas iseloomustab Jaanus Karilaidu kui sihikindlat ja suure töövõimega poliitikut. „Rohuküla raudtee taastamise osas on Jaanus tegutsenud muljetavaldava järjekindlusega ja olen kindel, et lähiaastatel kannab tema pingutus ka vilja. Kahetsusväärsel kombel seisab rongiühenduse taastamise eest tõsiselt vaid Keskerakond, kuid Lääne-Eesti inimesed väärivad kiiret ja kaasaegset ühendust pealinnaga,” ütles Ratas.

Jaanus Karilaiu sõnul ehitati Ratase valitsuse ajal raudtee Turbani ning kevadel, kui on valminud projekt Rohukülani, saab ehitusega edasi minna. „Keskerakond jõuab regionaalpoliitikas ainsa erakonnana sõnadest tegudeni. Lisaks Rohuküla raudtee rajamisele seisab Keskerakond neljarajaliste teede ehitamise eest, millele tänane valitsus pidurit tõmbas. Kolm aastat tagasi alustatud jalgpallihallide projekti raames valmis esimene hall Haapsallu, Reformierakond tühistas Keskerakonna algatuse,” rääkis Keskerakonna aseesimees. „Järgmise nelja aasta jooksul tuleb suursaarte vahele tuua kolmas praam ning varasemast jõulisemalt peab edasi liikuma üürimajade ja maale elamise programmiga.”

Keskerakonna juhatus kinnitas Hiiu-, Saare- ja Läänemaa valimisringkonna nimekirja, kuhu kuuluvad järjekorras ettevõtja Mihkel Undrest, koolijuht Antti Leigri, kindralmajor reservis Neeme Väli, hoolekandeasutuse juhataja Ene Vahter, kirjanik ja ajakirjanik Katrin Pauts ning ettevõtjad Ebekai Härm ning ettevõtja ja endine riigihalduse minister Janek Mäggi.

„Keskerakonna kandidaatide hulgast leiab nii kogenud tegijaid kui ka uustulnukaid, keda kõiki ühendab soov seista Läänemaa, Saaremaa ja Hiiumaa elanike eest,” kinnitas Karilaid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
35 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
valija Priit
1 aasta tagasi

Muidugi soovin kõigile edu valimistel, aga ise pooldan küll rohkem EKRE saadikuid. Võiks ju anda võimaluse, sest kui me ise mitte midagi valimispäeval ei muuda, ei muutu ka mitte kui midagi ja jäätegi kiruma, et see paha ja see kallis jne jne. Alati võib muutuse esile kutsuda, ega see igavesti ei jää, aga ehk on õrn võimalus, et midagi veidigi muutub meeldivamaks!

Irw
1 aasta tagasi
Reply to  valija Priit

Monsa sai ju eelmine kord läänemaalt sisse , mis muutus – mitte midagi , pole teda ei haapsalus ei saartel näha olnud

Seikspiir
1 aasta tagasi
Reply to  valija Priit

Ei saa eeldada, et iga muudatus teeb elu paremaks. Võib minna ka vastupidi. EKRE rapsimist tuleks pigem karta, kui toetada.

Noo mis
1 aasta tagasi
Reply to  Seikspiir

ära karda nii palju, sellepärast nii pees ongi, et sa kardad koguaeg. Mida siin karta on, ega sa igaveseks ei vali ju.

Abcmas
1 aasta tagasi

No nii,rehvorm ei anna ka Viigi kooli ehituseks raha,tuleb valida keski ja Karilaidi.

Rahvas valis ekre
1 aasta tagasi

kesaritel ja rehvidel siin enam toetajaid pole!
EKRE tuleb ja jääb!!

Endel, 85
1 aasta tagasi

kaka oma kõrgete hindadega ei saa ühtegi häält!

M.Mihkelson
1 aasta tagasi
Reply to  Endel, 85

Miks ……suhu saab ikka ju …..aga ta ei oska oma hambaid ohjeldada …….

Irwer
1 aasta tagasi

No seda tühist käkerdiste valijate osa ei tasu küll rahvaks nimetada . Ja nagu ikka käkre valimistulemus jääb alla reitingu ja seda ikka kõvasti

Tolbajoob
1 aasta tagasi
Reply to  Irwer

Ei usu, eks enamvähem sama tulemus, mis viimati. Kodanike eelistused on enamvähem paigas. Paar protsenti siia sinna ei määra midagi. Isamaa kaotab võibolla kõige rohkem. See nii hädine

M.Mihkelson
1 aasta tagasi
Reply to  Irwer

Kas sulle suhu saaks kiirelt anda , sulle hakkab meeldima ……

Pamp
1 aasta tagasi
Reply to  M.Mihkelson

Homme annan , ja mitte ainult üks kord .

juss
1 aasta tagasi

Karilaiul silm ei sära ja tema hoidmine poliitikas ei vääri enam midagi.Aeg on valida uusi inimesi kellel silm särab.Anname võimalsue uutele inimestele Eesti poliitmaastikul. Veteranid peavad jääma pensionile.

Majaomanik
1 aasta tagasi
Reply to  juss

Vajalik mees,toob raha Läänemaale.

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi
Reply to  Majaomanik

Jah, tuleb meile meie oma rahaga kosja!

Noor penskar
1 aasta tagasi

see ju väga hea,kui meie oma raha meile tagasi toob.Või on parem,kui meie raha läheb näiteks praamiliikluse toteerimiseks?

Läku
1 aasta tagasi

Kuidas saab kirjutada avaldust,et saadik Riigikogust tagasi kutsuda?

AVS
1 aasta tagasi
Reply to  Läku

Ei saagi, tagasi kutsumist ei näe Põhiseadus ette, § 62 räägib sellest. Või noh, avaldust kirjutada võid ikka, ma ei tea küll kuhu, aga sellest ei juhtu midagi :)) Kui eksisid oma valitud saadikus, siis selle jaoks on järgmised valimised.

Valija
1 aasta tagasi

Karilaid on selles ansamblis üks kehvemaid pillimängijaid, aastast-aastasse tinistab sama meloodiat. Võiks ju uued noodid ette võtta ja rahva hingele seekord midagi uut anda. Või on kuulmisega probleeme? Teleris esinemistel ei kuule ta justkui küsija küsimusi või ei saa küsija küsimustest aru, sest vastuste asemel hakkab alati heietama umbluud ja küsija peab uuesti küsimust kordama. Valijatel on siin mõtlemist küllaga.

Neiu x.
1 aasta tagasi
Reply to  Valija

No Jann pann ju tuulelipp,hommiku üks kõne,õhtul teine juba!

Läku
1 aasta tagasi

Millal saaks nii,et Haapsalu linnaliinid graafikus püsivad???

IRW
1 aasta tagasi

Rong see ei sõitnud tsuhh,tsuhh,tsuhh , kuigi kariluud oli rongijuht , ratas kadus ära ….

Doktor
1 aasta tagasi
Reply to  IRW

sa oled idioot, irv!
Kao ära!

Tolbajoob
1 aasta tagasi
Reply to  Doktor

:))) päris täpne kirjeldus. EI meeldi talle raudtee, ei läänemaa areng , ei ekre, ei kohalik linnavalitsus ega spordihallid. Ei teagi mis meeldib. Panfi samakas?

popul-d
1 aasta tagasi
Reply to  Tolbajoob

EKRE ei saagi meeldida.

ebavajalik nagunii
1 aasta tagasi

Kui number 1, siis muret pole, et piruka juurde ei pääse. Pole vaja ka uusi meelitusi välja mõelda, koht kindel nagu naksti, olenemata häälte arvust. Raudtee kõlbab küll vahutamiseks.

kõige
1 aasta tagasi

kiirem ja kaasaegsem kiirühendus tallinnaga on hästi korraldatud bussiühendus ja mitte ainult pealinnaga vaid kõigil suundadel, täielik nonsess on raudtee rohukülla, aga meil ju lolluste ja riigi raha raiskamise eest kedagi vastutusele ei võeta

Tolbajoob
1 aasta tagasi
Reply to  kõige

kaotaks kogu vabariigis raudtee ära, las erafirmad panevad bussid käima, noh tegelikult käivadki. Milleks raudtee onju? :)))