Toimetulekutoetuse küsijate arv on kasvanud

Andra Kirna

andra@le.ee


Eluasemekulude kiire kasv on tõstnud ka toimetulekutoetuse küsijate hulka, Haapsalus on see kasvanud ligi neli ja Lääne-Nigula vallas seitse korda.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
16 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ma
1 aasta tagasi

kardan, et Molekulile ei meeldi see üleskutse 😀

Kahjuks
1 aasta tagasi

On meie valitsus teiselt planeedilt ja süüdimatu! Juhtusin vaatama saadet, kus Sikut kelkis, et Eestile on hea kui tulevad Ukrainlased, Eesti riigile laekub rohkem makse jne. Jah peab tõdema, et Eesti iivet on alati tõstetud võõrrahva sisse veoga, mis minu hinnangul suretab eestlase välja. Mõni aeg tagasi ei kohtunud Paralepa metsas mitte karuga, vaid purjus ja räuskava seldskonnaga (UKRAINLASED). Üsna tihti satun õhtuti Haapsalu poodi, kus eesti keelt kõnelevaid inimesi ei kohta (Jälle UKRAINLASED). Tundub, et eestlust suretatakse välja. Paraku kui mõni inimene võtab sõna eestluse kaitseks, siis on ta kohe Putini käsilane.
KURB!

Kahjuks
1 aasta tagasi
Reply to  Kahjuks

see nii ongi. Proovi saa teistmoodi mõelda ja hoidku selle eest, veel öelda, nagu on valitsuse ja peavoolu “ametlik seisukoht”. Kui paar räuskavat külahullu välja jätta, siis on selge, et meie RAHVAS, seda slaavi importi ei soovi, aga kes rahvalt küsib. See jutt on paraku õige, et õhtul üheksa paiku poes eesti keelt enam ei kuulegi. Vaesed? Kas keegi on linnapeal vaadanud, mis masinad on Ukraina numbrimärkidega? Endamus linnarahvast ei saa seda endale lubada, kuigi käivad igapäevaselt ausalt tööl. Ma sügavalet kahtlen, et enamus siit enam tagasi, või kuhugi edasi läheb. Miks peakski? Siin koheldakse neid “vaeste pagulastena”, kes saavad… Loe rohkem »

K.s
1 aasta tagasi

Elagu Reformierakond, Elagu!!!!

Malle
1 aasta tagasi

Igati loogiline, ka poes allesjäänud aegunud toit abivajavatele on suur asi. Aitäh, Kaja!

Lihtsalt arvan,
1 aasta tagasi

et tõuseb veelgi. Kui Soome arutab võrgutasust loobumist, siis meie valitsus laseb aina hinda juurde keerata!

Järelikult
1 aasta tagasi

tuleb siia slaavlasi juurde vedada, meie sotsiaalsüstemi (maksumaksja) kaela peale.

pamp
1 aasta tagasi
Reply to  Järelikult

Sa oled õigel teel – SLAVA UKRIDELE .

mamsel
1 aasta tagasi

Kuidas lubab Konkurentsiamet tõsta maapiirkonnas kütte hinfda 70%?????

En.
1 aasta tagasi

Halloo!, tahaks Elektrimolekuli kombel hüüatada. Toetusesoovijate hulk pole ju kasvanud mitte 25% (nagu inflatsioon Eestis), isegi mitte 50 või 100% (so. 2x), vaid lausa 4-7x. Kuidas küll jõukus rahvast nii mööda on hakanud voolama? Kas kõik tööd juba ära tehtud, mille eest palka juurde küsida? Kommunism jõudis pärale lubatud tähtajast 40-aastat hiljem…

Kindlalt hoitud
1 aasta tagasi
Reply to  En.

kas sa siis juba ei tunne, et oled viie rikkama seas?

Ploodu
1 aasta tagasi
Reply to  En.

Töö ei toida! kui töö eest väärikat palka ei saa-tuleb mujalt juurde küsida. Valitsus vaeseke seda ei märka( ei taha teada)

õnne skaala
1 aasta tagasi

Nõukogude ajal oli anekdoot inimesest, kes palus arstil välja kirjutada prillid ja kuuldeaparaadi, sest reaalsus ei klappinud raadiost ja telekast kuuldava ja nähtavaga. Tänase päeva erinevus tollasest ajast on see, et kui tollal pidid kõik kohad täis olema, aga olid tühjad, siis praegu peaks kõik tühi olema, aga on täis.

Pook
1 aasta tagasi

Joogid on eriti kirveks läinud, eriti õlled, et neid ei kannata enam eestist osta. Poistele tuuakse otse Lätist. Sakusment on samuti kallis ja seal päästab meid toimetulekutoetus ja toidupank.

Külamees
1 aasta tagasi
Reply to  Pook

Aga pruuli ise. Ammuks see poekraam moodi läks, tuhanded aastad mõdu ja õllet tehtud. Aeg mugavustsoonist välja tulla.

pamp
1 aasta tagasi
Reply to  Külamees

Aga paningi kaks pusut käima juba , ikkagi 80 l aastavahetuseks .