Lääne Elu paberleht laupäeval, 5. novembril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu hakkab Bürgermeistri holmi planeerima

Haapsalu linn on algatamas Bürgermeistri holmi detailplaneeringut, mis käsitleb tervet poolsaart. Detailplaneeringu saab ka poolsaare paremal kaldal asuv sadamaala. Linnasadama vastu tunnevad huvi purjespordikool, puulaevaselts, vabatahtlikud merepäästjad ja need, kelle alustel praegu Haapsalu sadamates veel kaikohta pole.

Uman elab säästurežiimil

Umani linnavalitsuse ametnik Halina Kutšer ütles telefonivestluses Lääne Eluga, et olukord nende linnas on samasugune nagu kõikjal Ukrainas. Varjutakse õhurünnakute eest, elatakse elektrisäästurežiimil, taastatakse purustatut. Ja üritatakse säilitada rahu.

Noored kunstnikud kutsuvad Krahviaeda peitust mängima

Haapsalu noorte huvikeskuse kunstistuudio õpilased avasid Krahviaias näituse, kus vaatajail tuleb eksponaadid ise üles otsida. Tuleva nädala lõpuni on näituse „Mängime peitust!” 14 tööd Krahviaias väljas – mõni paremini, mõni mitte nii väga hästi ära peidetud.

Et homsed uudised lugemata ei jääks, telli Lääne Elu siit!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kübe
1 aasta tagasi

Need ulrainlased on ka sullerid. Küsivad toimetulekutoetust aga tean mitmeid kellel mehed ka mustalt tööl käivad ja ei tahagi ametlikult tööle.

Seikspiir
1 aasta tagasi
Reply to  Kübe

Aga teavita siis vastavat ametit!