Bürgermeistri holm pakub kontraste

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 73

Malle-Liisa Raigla fotod

Kaua suletud olnud Bürgermeistri holmi tipp on suve algusest kõigile huvilistele avatud ja pakub suuri kontraste – loodusvaateid ja mahajäetud hooneid.

Haapsalu linnavalitsus avas poolsaare mõttega, et linlastele avaneks veel üks looduskaunis paik, sest Bürgermeistri holmi tipus saab vaadata merd ja päikeseloojanguid kohast, kuhu seni pole vabalt pääsenud.

Nii avanesid huvilistele ka holmi mahajäetud hooned. Holmi tippu viiva tee äärde jäävad piirivalvehooned näevad välja viisakad – uksed on lukus, akende ees rulood, mille vahelt paistab vaid laualamp. Sadama juures asuvad hooned on terved, kuid on tühjad, ent poolsaarel on ka maju, mille vastu pole aeg nii helde olnud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tasku filosoof
1 aasta tagasi

Isegi seal töötanud politseinikud on sinna oma prügi tassinud, uskumatu peaksid nagu teistele eeskujuks olema, ka dokumendid olid koos muu kraamiga.

Uskmatu-Toomas
1 aasta tagasi
Reply to  Tasku filosoof

Nii on kõikide kinnistutega kus omanikeks on militaarjõud !Nende kohta käiks ütelus Emil Zola roomanist Tuli “Sitt silmini,kusi kõrvuni,edasi mehed sita sisse”!

Kübe
1 aasta tagasi

Oi see on magus tükk. Tehkem panused, kellele selle Sukles ette lükkab?

Rahvas
1 aasta tagasi

Vaated vaadeteks, aga piltidelt nähtub, et piirkond on olnud praktiliselt lihtsalt peremeheta. Linn avas?

Leo
1 aasta tagasi

Kontraste ei tea, aga leidsin sealt rahakoti dokumentidega ja saadud leiutasu oli üllatav, andsin isegi ühe viiekümnelise tagasi!

Pets
1 aasta tagasi
Reply to  Leo

Tee siis välja, konn!

veel
1 aasta tagasi

parema kontrasti saab linna reoveepuhasti rõvedast haisust ja kaunist merevaatest Uuemõisas Haudejaama lähedal, eriti kui tuul puhub Haudejaama kandis reoveepuhasti poolt, nautige linnarahvas kontrasti