Läänemaa maitsed ja ilus ilm meelitasid gurmeeturule üle tuhande inimese

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kokk Erlis Schönberg pani Läänemaa toodetest kokku menüüd, mida kõik soovijad gurmeeturul maitsta said. Foto Kaire Reiljan

Haapsalu Karja tänavalt sel aastal raudteejaama kolinud gurmeeturg meelitas laupäeval sinna kohalike väiketootjate pakutavat uudistama ja mekkima suure rahvahulga.

Juba linna poolt Haapsalu raudteejaamale lähenedes tungis ninna suitsukala lõhn, sest kalamüüjad olid end sisse seadnud jaama avatud paviljoni ukse ette. Perroonile olid oma letid ritta sättinud ülejäänud väiketootjad, kes pakkusid maitsmiseks ja müügiks kõike alates köögiviljast ja meest kuni siirupite-mooside ja räimevorstideni välja.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sull
1 aasta tagasi

Jaa meil on nüüd kõht täis üle mitme aasta
Aitähh

järgmisena
1 aasta tagasi

võite meelitada läänlasi kalli elektri hinna vastu protestima

Seikspiir
1 aasta tagasi
Reply to  järgmisena

Aga miks mitte korraldada vaksalis ka odavama elektri turg?

tõsi
1 aasta tagasi
Reply to  Seikspiir

elektrifirmad tulevad pakkuma oma erinevaid gurmee pakette, grusiin müüb turul nn. kvaliteetveine, igal nõul erinev hind ja jutt sinna juurde, turuline mekib ühest ja teisest ja seletab, et ühes nõus kuidagi kibedam, teises jälle värv kehvem, veinimüüa vihastab ja ütleb, et mis sa virised, vein on hea , kõik on ühest tünnist valatud, nii ka meie elektrimüüj.ad määrivad meile erinevate maitsetega(hindadega) elektrit pähe.miks peab neid ühest august tulevat elektrit müüvaid spekulante nagu kirjuid koeri turul olema.