Taebla vallamajas oli Estonia huku pressikonverents

Andra Kirna

andra@le.ee

Režissöör Mans Mansson (paremal) andis taustanäitlejatele juhtnööre. Foto Andra Kirna

Kolmapäeval võeti Taeblas Lääne-Nigula vallamajas üles pressikonverentsi stseene soomlaste ühe kõigi aegade kallima, Estonia hukust ja selle uurimisest rääkiva kaheksaosalise telesarja jaoks.

Kolmapäeva lõunaks oli vallamaja saalis Taeblas üles seatud pressikonverentsi laud mikrofonide ning Eesti, Soome ja Rootsi lippudega. Laua taga toolidel ootasid tüsedad portfellid, nimelipikud küljes.

Samal ajal valmistati ette filmitavat stseeni ja juhendati massistseenis osalevat kümmekonda fotograafidest ja telemehest osatäitjat – kus nad peavad olema, kuhu vaatama, kuidas oma kaameraid hoidma.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu Toomas
1 aasta tagasi

Kõikide uuringute ühine kindel tulemus on,et laev oli Estonia ja põhja läks 28.september ! Kõik ülejäänud on ja jäävad oletusteks !

Nipitiri
1 aasta tagasi

Discovery kanal näitas ammuilma Uus-Meremaa avalikustava filmi Estonia huku tagamaade kohta.Postitasin LE-s info,kohe kom.kustutati!(???)Miks?

Hellat
1 aasta tagasi
Reply to  Nipitiri

aga miks te arvate, et see versioon, mida teie postitasite, on ainuõige.