Martna koolijuhiks pürib kolm inimest

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Martna kool. Foto: Urmas Lauri
Martna kool. Foto: Urmas Lauri

Lääne-Nigula haridusnõunik Solveig Edasi ütles Lääne Elule reedel, et Martna kooli direktori konkursile laekus kolm avaldust.

Kõik kandidaadid töötavad haridusvaldkonnas ja elavad Läänemaal või on Läänemaaga seotud. Komisjon otsustab tuleval nädalal, kelle nad vestlusele kutsuvad. „Loodame, et leiame nende kolme hulgast direktori,” ütles Edasi. Uus koolijuht kinnitatakse ametisse nii kiiresti kui võimalik.

13 aastat Martna kooli juhtinud Tiit Aedmäe otsustas minna pensionile ja lahkub ametist 22. augustist. Enne Martnat oli Aedmäe 17 aastat Haapsalu gümnaasiumi direktor. Oma 30 tööaastaga on Aedmäe Läänemaa kauaaegsemaid koolijuhte. Üle 30 aasta on ametis olnud Taebla kooli direktor Jaanus Mägi ja Noarootsi gümnaasiumi direktor Laine Belovas.

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
reps
1 kuu tagasi

on vaba

Maali
1 kuu tagasi
Reply to  reps

See ka , kes jalaga igalpool saab tagant pihta