Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi naiskond võitist Tallinnas turniiri

Võidukas Lõuna-Läänemaa JK naiskond. Foto: erakogu
Võidukas Lõuna-Läänemaa JK naiskond. Foto: erakogu

Tallinnas Sportland Arenal toimus jalgpalli Liidu korraldusel 5v5 formaadis turniir naiskondadele, kus oli edukas Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi naiskond.

Talvel saalijalgpalli rahvaliigas poolfinaali jõudnud ja nüüd õuejalgpalli rahvaliigas oma grupis teist kohta hoidev naiskond alistas kõik vastased nullskooriga. Kokku osales kuus naiskonda ja kohal oli tugev seltskond.

Maardu naiskond alistati suurelt 5:0. Kadrak United naiskonnast saadi jagu tulemusega 3:0. Kaks 2:0 võitu tulid Kohila JK Püsivuse ja Keila jalgpalliklubi üle. Turniiri kõige pingelisem kohtumine peeti Estonian Business Schooli naiskonna vastu. Lõpuks suudeti ka see kohtumine 1:0 võita. Kateriin Kuusk ja Kaja Jaakson lõid võistkonna parimana neli ja Kristel Ojaste kolm väravat. Veel tegi skoori Jana Mäeväli ühel korral.

Liskas väravalööjatele kuulusid naiskonda veel Elise Ojap, Janet Kärp ja Ene Midenbritt.

Naiskonna kapten ja üks eestvedajatest Kristel Ojaste jäi turniiriga väga rahule. Ta tõi esile mängijate suurepärast kommunikeerimisoskust ja teineteisele võimaluste loomist.

Meie piirkonnast ainsale Eesti liigas osalevale naiskonnale jätkub hooaeg Rahvaliiga mängudega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tubli
1 aasta tagasi

Miks Getreu pildilt puudub?