Olerex avas Turbas teenindusjaama

Lääne Elu

info@le.ee

Turba Olerex. Foto: Olerex
Turba Olerex. Foto: Olerex

Eesti suurim kütusemüüja Olerex avas täna Turbas teenindusjaama koos pisipoe, kohviku ja pesulaga.

„Haapsalu ja saarte külastajatel on nüüd üks võimalus puhkepeatuseks juures ning motomuuseumi linn on saanud endale oma tankla. Turbulentsest kütuseturust sõltumata jätkame oma teenindusvõrgu arendamist ja uute tanklate ehitust ühtlaselt üle Eesti,“ märkis Olerexi tegevjuht Piret Miller.

Olerexi Turba uues täisteenindusjaamas on kohvik ja laia valikuga toidu- ja esmatarbepood ning väline istumisala. Tanklas on müügil mootoribensiinid B95 ja B98, diislikütus, eridiisel, kütuselisand AdBlue ja LPG autogaas ning teenusena haagiste rent ja automaatpesula. Jaamas saab tankida ööpäevaringselt, pood on avatud hommikul kella kuuest keskööni.

Turba teenindusjaam maksis 1,5 miljonit eurot.

Olerex on viimase kahe aasta jooksul ehitanud kümme uut teenindusjaama. Möödunud aastal avas kütusemüüja uued jaamad Rakveres, Tallinnas, Iisakus, Iklas, Otepääl, Sauel ja Valgas, ehituses on Eesti suurim teenindusjaam Tallinna ringteel Väo liiklussõlmes. Ülemöödunud aastal avas Olerex uue teenindusjaama Tartus Kvissentalis ja Kilingi-Nõmmel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Arvos
1 aasta tagasi

Huvitav millal avatakse lipp-lapi peal asfaldi asemel uus asfalt Lihula tanklas?

Radikas
1 aasta tagasi

Ootaks rohkem uudiseid Kohtla Järvelt kusjuures

Jajah
1 aasta tagasi
Reply to  Radikas

No vot, nende uudiste leidmiseks peab nutti olema. Jäädki ootama.