Olerex avab Lihulas juunis teise tankla

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Olerex avab oma teise tankla Lihulas vaatamata takerdunud ümberehitustöödele juuni teises pooles.

Aprilli alguseks oli Pärnu-Lihula maantee ja Risti–Virtsu–Kuivastu–Kuressaare maantee ristmikul asuva endise Lukoili tankla ümberehitus jõudnud järjega sinnamaani, et kuldkollane Olerexi kirjadega varikatus hakkas juba ilmet võtma. Praeguseks on ümberehitusele antud tagasikäik ning ehitusplatsil on püsti vaid sõrestik.

„Vanemate hoonete renoveerimisel on tavapärane, et protsessi keskel võib ilmneda ettenägematusi,“ selgitas ASi Olerex turundusjuht Janne Laik. „Tankla varikatuse konstruktsiooni parandamise ja täiustamise eesmärgil otsustasime eelnevalt paigaldatud varikatuse äärised ajutiselt eemaldada. Peale parandustööde lõppu paigaldame Olerexi katuseäärised taas.“

Renoveeritud uue kontseptsiooniga Lihula tankla avab Olerex plaanide kohaselt juuni teises pooles.

Eestis on peale Lihula mõned veel üksikud paigad, kus Olerexi ja endine Lukoili tankla asuvad lähestikku. Laik ütles, et lähemal ajal ühtegi neist kinni ei panda.
Olerex ostis Lukoili Eesti tanklad mullu suvel. Seni oli Olerexil Läänemaal üks tankla, nüüd on neid kolm: Lihulas kaks ja Uuemõisas üks. Uuemõisa Olerexi teenindusjaama kaupluse remont lõppes mai keskel ja kauplus on taas avatud.
Olerexi tanklakett on Eesti suurim. Enne Lukoili tanklate ostu oli Olerexil Eestis 50 tanklat, praegu on neid 84. Olerex on asutatud 1994. aastal.

Fotod: Urmas Lauri
Olerexi tankla Lihulas 5. aprill 2016 (2)
Olerexi tankla Lihulas 5. aprillil.

Olerexi tankla Lihulas 19. mai 2016 (1)
Olerexi tankla Lihulas 19. mail.
Olerexi tankla Lihulas 19. mai 2016 (2)
Olerexi tankla Lihulas 19. mail.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments