Läänemaa JK esindus leppis Tartu JK Welcoga viiki

Läänemaa jalgpalliklubi meeskond enne mängu algust. Foto: Aavo Tomingas
Läänemaa jalgpalliklubi meeskond enne mängu algust. Foto: Aavo Tomingas

Laupäeval, 28. mail Uuemõisa kunstmuruväljakul peetud esiliiga B 16. vooru mängust Tartu JK Welcoga sai Läänemaa jalgpalliklubi esindusmeeskond punktilisa.

Mängu alustas kodumeeskond energiliselt ja asus kohe väravavõimalusi looma. Väravani jõuti Martin Salfi löögist 26. minutil. Esimese poolaja üleajal suudeti teinegi värav lüüa, autoriks Kristo Enn. Poolajale mindi 2:0 eduseisus.

Teist poolaega alustades püsis eduseisus olijatel kindel usk, et sellest mängust on võimalik võit võtta.

80. minutil teenisid vastased penalti, mille edukalt realiseerisid. See andis neile omakorda tahet mäng enda kasuks pöörata ning palli kiiremini liigutama hakata.

Mängu 85. minutil lõid tartlased viigivärava.

Kuigi läänlased pingutasid, et võit võtta ja vahetult enne lõpuvilet suutis Kristo Enn palli värava suunas läkitada, kuid see läks üle värava ja mäng lõppes viigiga.

Kui eelnevatel hooaegadel on mai lõpus Haapsalu linnastaadioni naturaalmuruga väljakul mängitud, siis sel aastal, ilmastikust tingitud põhjustel, see võimalik ei olnud. Laupäevaseks mänguks oli põhimõtteliselt valida, kas teha mäng iga hinna eest murul ja riskida terveks hooajaks väljaku rikkumisega või minna kunstmurule.

Seoses koondiste pausiga kõrgemates liigades järgneval kahel nädalal mänge ei peeta ning mängijatel on võimalik oma jõuvarusid taastada.

Läänemaa JK järgmine mäng peetakse 18. juunil Tartu JK Tammeka U21-ga Haapsalus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments