Kaitseliitlased müttasid Valgel Laeval

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Lääne-Eesti vabatahtliku reservpäästerühma punktis pidid võistlejad valima sobiva ja töökorras päästevesti. Foto: Kaire Reiljan

Lääne-Eesti vabatahtliku reservpäästerühma punktis pidid võistlejad valima sobiva ja töökorras päästevesti. Foto: Kaire Reiljan

Reede hilisõhtul Paliverest startinud kaitseliidu Lääne maleva patrullvõistlus Valge Laev lõppes ligi ööpäev hiljem Roostal.

Paliverest alustas reede õhtul 16 raskemale ehk punasele rajale suundunud võistkonda. Neil tuli ööpäevaga läbida ligi 60 km ja kümme kontrollpunkti. Enamik kontrollpunktidest oli seotud kaitseliidu enda tegevusega – tuli näiteks näidata oma meditsiini- ja pioneerioskusi, tegeleda relvade ja sidega. Luurepunktis tuli koostada vaenlase kohta luureraport.

Kaitseliitlaste kõrval olid kontrollpunktid välja pannud ka kaitseliidu partnerid. Päästepunktis tuli teha suitsusukeldumist ja tulest kannatanu välja tuua, Lääne-Eesti vabatahtliku reservpäästerühma punktis valida õiged päästevestid ning politseipunktis selga panna politsei mässuohjevarustus.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments