Galerii: kaitseliidu Lääne malevat asus juhtima Kristjan Muld

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Foto: Malle-Liisa Raigla
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 30

 

Neljapäeval andis kolm aastat kaitseliidu Lääne malevat juhtinud major Andres Välli pidulikul tseremoonial maleva lipu üle uuele malevapealikule major Kristjan Mullale.

Päris otse Välli lippu Mullale üle ei andnud, see käis läbi kaitseliidu pealiku Riho Ühtegi käest, kes tänas Vällit teenistuse eest ja andis Mullale ülesande maleva lippu hoida ja kaitsta.

Uus malevapealik Muld pole Läänemaa kaitseliitlastele võõras – olles Läänemaalt pärit, on ta ka vabatahtlikuna Lääne maleva Risti malevkonna liige. Muld on teeninud kaitseväes ja kaitseliidus, ta on olnud staabi- ja luureohvitser ning osalenud rühmaülemana kaitseliidu missioonil. „Tema teadmised ja oskused eri valdkondades kaitseväes ja kaitseliidus annavad kõvasti juurde oskustele ja teadmistele, mida on vaja pealikul,” ütles Ühtegi lipu üleandmistseremoonial.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lonni
8 kuud tagasi

Õnnitlused Palivere poisile Kristjanile!

Mati Põdra
8 kuud tagasi

Kas te olete Kaitseväe ja Kaitseliiduga seoses kõigepealt kuulnud sellisest mõistest nagu “rotatsioon”?

Aga teine asi, et mundrikandjatel on ka omad piirvanused, kui kaua ta saab tegevteenistuses olla. Saab see vanus täis – PEAB reservi minema. Nagu ka antud juhul. Kogu polka.

Just
8 kuud tagasi

Ei näe juhti