Solveig Edasi on Lääne-Nigula haridusnõunik

Solveig Edasi. Foto Arvo Tarmula
Solveig Edasi. Foto Arvo Tarmula

Endine transpordiameti ennetustöö osakonna juhtivspetsialist Solveig Edasi töötab 7. märtsist Lääne-Nigula haridusnõunikuna.

Edasi sõnul ajendas teda haridusnõunikuna tööle asuma soov kodule jälle lähemale tulla ja ka asjaolu, et transpordiameti reorganiseerimistega on ametil olnud kahe aastaga neli juhti, kellele tuli asju otsast peale seletama hakata.

Kuigi hariduse teemaga oli Edasi puutunud kokku vaid liiklushariduse kaudu, on tal varasem kokkupuude olnud nii haridusministeeriumi, Harno kui ka Rajaleidjaga.

Esimesed kolm nädalat on Edasil Lääne-Nigula vallas möödunud kiirelt – ta on tutvunud koolide ja lasteaedadega ning tegelenud ka sõjapõgenikega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nali
2 aastat tagasi

Haridus, meditsiin ja riigijuhtimine on alad, kus kõik teavad kõike ja kui partei või sõbrad ees siis, milles küsimus! Pole vist ka varsti ime, kui kirurgiks hakkab kokk… lihalõikamisega ju kokkupuutunud!😆

Ilus
2 aastat tagasi

Ta on tubli.

Mari
2 aastat tagasi

Haridusest ei tea miskit, kokkupuudet pole olnud ja tuleb meie valda haridust juhtima? Tõesti kedagi pädevamat polnud ja saame uue Nõva

Hellat
2 aastat tagasi
Reply to  Mari

Jälle vingutakse! Kas millalgi millegagi rahul ka ollakse või käib valimatu kritiseerimine siin?

vingu
2 aastat tagasi
Reply to  Mari

Keegi midagi ei tea? Hakanud siis ise pukki ja oled ju kõiketeadja. tead sedagi, et teised midagi ei tea.