Jääpurjetamise hooaeg lõppes Haapsalus

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Nädalavahetusel peeti Haapsalu Eeslahel selle hooaja viimased jääpurjetamisvõistlused – Saaremaa meistrivõistlused.

Kuigi võistlussõidud olid plaanitud laupäevale ja pühapäevale, ei saanud tiheda udu tõttu laupäeval võistelda. Pühapäeval oli ilm päikeseline, kuid vähese tuulega. Peeti kaks võistlussõitu, kolmas sõit katkestati jääolude tõttu. „Jääl oli paksust küll, aga pühapäevane päike muutis jää pehmeks. Lõpuks oli jää peal 10 cm pehme puder,” rääkis Haapsalu jahtklubi värvides võistelnud Erki Teras.

DN-klassis oligi Haapsalu jahtklubi all võistelnutest parim Hardi Laurits. Teras ise lõpetas võistluse viiendana. Üle hulga aja võistlema tulnud Avo Link jagas 7. kohta, Dago jahtklubi all võistlev läänlane Joonas Kiisler jagas 11. koha ning Toivo Aardemaa oli 18.

Monotüüp XV-15 klassis tuli Dago jahtklubi all võistlev Olev Oolup koos Andrus Paduga teiseks ning Saaremaa merispordiseltsi esindav läänlane Siim Valgre koos Juhan Kolkiga sai kolmanda koha.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
käbi
2 aastat tagasi

Tore oleks kui sellistest ettevõtmistest ikka ka ENNE toimumist räägitaks. Saaks ehk mõni huviline vaatamagi minna.

uskmatu Toomas
2 aastat tagasi

Tubli kaire hea ülevaade – istu kaks !