Kolm kuud tagasi Vormsil kaduma jäänud mees on leitud

Viimati ööl vastu 20. detsembrit Hullo külas nähtud mehe säilmed leiti Hullost lääne pool asuvast metsast, 400 meetri kaugusel sõiduteest. Foto: Kalmer Kangur

Viimati ööl vastu 20. detsembrit Hullo külas nähtud mehe säilmed leiti Hullost lääne pool asuvast metsast, 400 meetri kaugusel sõiduteest. Foto: Kalmer Kangur

Laupäeva ennelõunal leidsid SA Kadunud otsijad Vormsi saarel Hullo lähedalt kolm kuud kadunud Sveni surnukeha.

Viimase veerandsaja aasta Läänemaa kõige keerulisema kadumisloo lahenduseni jõudmiseks tuli nii politseil kui ka vabatahtlikel ära teha suur taustatöö, sest polnud teada, mis suunas mees liikuda võis, oodata tuli lume sulamist ja läbi otsida vormsilaste kolme kuu prügi.

Kuigi laupäeval leitud säilmed kuuluvad suure tõenäosusega kadunud Svenile, politsei seda veel kinnitada ei soovi. „Ootame ekspertiisi ära,” ütles politsei pressiesindaja Indrek Hirs. Ekspertiis võib Hirsi sõnul aega võtta.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
noh
2 aastat tagasi

talvel metsa lambist kaduda.. ilmselgelt sai eluisu otsa lihtsalt. peaks aga hakkama sellele rohkem põhjuseid otsima, eestis niigi paljud kipuvad enda elude kallale võrreldes muu maailmaga

Voll
2 aastat tagasi

Paljud nimesed on suitsiidimõtetega.
Mõni mõtleb ja teeb. Ei tea mis inimeste peas toimub.
Mõni on nii kinnine, et sealt ei tule sõnagi, et viga midagi.
Ja ega ole talle ka keegi öelnud, et sul on mingi mure südamel räägi ära.
Ei ütle, et see lugu nii oli.
Aga üldiselt on inimesed hoolimatud.
Väga vähesed saavad aru, et kellegil on midagi viga.
Kasse ja koeri on lihtne üles korjata ja poputada ja näoraamatusse kleepida.
Inimesega on keerulisem.
Alustuseks tuleks hinge tunda ja siis see õnnetu ära tunda ja mõista

aga
2 aastat tagasi

ma ei saa aru,mis nendega juhtub? enesetapp, infarkt või mis…..praegu küll selline tunne,et lähevad kuskile heidavad pikali ja surevad. Mis toimub või oli vägivald või muu kohalikud ju kindlasti teavad…..see pole uudishimu, lihtsalt tahaks tead, miks pidevalt nii inimestega juhtub….

Klaara.
2 aastat tagasi

Ma ei saa aru, kuidas inimesed saavad kaduda?? Ebareaalne. Iga nädal ja vahest iga päev lausa kaovad inimese? Kuhu küll on võimalik kaduda?? Ma saam aru et kassid, koerad kaovad aga inimesed. Ebareaalne.

Lonni
2 aastat tagasi

Kui Sven kadus,siis ma arvasingi,et peale lume sulamist leitakse kindlasti üles,nii juhtuski! Vähemalt omaste süda saab nüüd rahu,et Sven saab inimese kombel maha maetud!Kaastunne omastele.

mis
2 aastat tagasi

siis leiti, mees , või mehe säilmed