Läänemaa JK võitis taliturniiril FA Tartu Kalevit

Läänemaa JK algkoosseis. Foto: Theimo Tülp
Läänemaa JK algkoosseis. Foto: Theimo Tülp

Pühapäeval, 6.veebruaril Tallinnas, Eesti Jalgpalli Liidu sisehallis peetud taliturniiri kolmandas mängus saavutas Läänemaa JK esindusmeeskond oma turniiri teise võidu.

Esmakordselt kohtuti platsil esiliiga B uustulnuka FA Tartu Kaleviga.

Mängu esimene värav sündis 6.minutil läänlase Martin Salfi poolt realiseeritud penaltist. Mängu 23.minutil lõi Salf oma teise värava. Kaks minutit hiljem saatis palli vastase võrku, kodulinna klubiga taasliitunud Karmo Einmann, kes eelmise hooaja teise poole kuulus Viljandi JK Tuleviku ridadesse.

Poolajale läks Läänemaa 3-0 eduseisus.

Kohe teise poolaja esimesel minutil lõi Martin Salf mängu neljanda värava. Vastaste ainus värav sündis mängu eelviimasel minutil. Mäng lõppes tulemusega 4-1 Läänemaa JK kasuks.

Taliturniir kuulub kõrgemate liigade klubide hooajaeelse ettevalmistuse hulka ning mängud on oma olemuselt sõprusmängude mõõtu. Seetõttu tehti selleski mängus teisel poolajal mitmeid vahetusi. Eelkõige selleks, et võimalikult paljud mängijad kõrgemas liigas mängimise tunnetuse paremini kätte saaksid.

Läänemaa JK peatreener Theimo Tülp ütles mängujärgselt, et kõrgema liiga pinge ja mängude sagedus (haruldased ei ole olukorrad, kus nädalas kaks mängu peetakse) ei peagi igale esindusmeeskonda pürgivale harrastusmängijale sobima.Oluline, et mängija oma võimed proovile paneks ja platsile tulles endast 100% annaks, lisas ta.

Taliturniiri eelviimases mängus, mis peetakse laupäeval, 12.veebruaril Haapsalu Uuemõisa sisehallis, tuleb vastaseks ammune liigarivaal Tabasalu JK.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments