Lehis võitis Doha GP, Differt kohe kannul

Haapsalu vehklemiskooli kasvandikud Katrina Lehis (vasakul) ja Nelli Differt selgitasid omavahel Dohas GP-etapi võitja. Foto: kuvatõmmis

Haapsalu vehklemiskooli kasvandikud Katrina Lehis (vasakul) ja Nelli Differt selgitasid omavahel Dohas GP-etapi võitja. Foto: kuvatõmmis

Pühapäeval lõppenud epeevehklejate GP-etapp Katari pealinnas Dohas mõjus eemalt vaadates nagu Eesti naiste meistrivõistlused. Medalikolmik oli meie sportlaste päralt.

Esikohamatš kujunes lausa Haapsalu naiste siseasjaks Pärsia lahe ääres. Katrina Lehis ristas selles lahingus epeetera Nelli Differtiga. Lapsest saadik koos vehelnutena tunnevad nad teineteise võtteid peensusteni. Ja ega suurt luuramist ju toimunudki. Algul möödus matš tasavägiselt. Seisul 7:6 Differti kasuks tegi Lehis aga neli õnnestunud torget järjest ja asus juhtima 10:7. See ülekaal püsis lõpuni, võidutorke sipsas Lehis vastase kätte – 15:11.

Eesti möödunud aasta parim naissportlane ja aasta naine Lehis oli nüüd esimest korda saavutanud ka GP-etapivõidu. GP-etapp on poolteist korda kallima punktisaagiga kui tavaline MK-etapp. Elu suurima saavutusega täiskasvanute seas rahvusvahelisel areenil jäi kindlasti rahule ka Differt.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments