Kanepi alistas Austraalia lahtiste avaringis endise maailma esireketi

Lääne Elu

info@le.ee

Jaanuar 2022. Eesti teine reket Kaia Kanepi. Foto: kuvatõmmis
Eesti teine reket Kaia Kanepi (WTA 115.). Foto: kuvatõmmis

Kaia Kanepi (WTA 115.) alistas aasta esimese suure slämmi turniiri ehk Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste avaringis endise maailma esinumbri Angelique Kerberi (WTA 20.) 6:4, 6:3, vahendas ERR.

„Üldiselt tundsin end väljakul päris hästi ja mul oli suhteliselt mugav mängida. Ma tundsin, et mängin hästi ka. Mul oli täna hea tunnetus. Taktikaliselt ka toimis,” kommenteeris Kanepi pärast matši.

Kanepi alistas 34. sünnipäeva pidanud Kerberi tunni ja 20 minutiga. Avasetis pääses Kanepi murdega 4:1 juhtima, kuid Kerber viigistas seisu. Seisul 5:4 murdis Kanepi taas sakslanna servi, realiseerides esimese settpalli.

Teises setis jõudis esimesena murdeni Kerber, minnes 3:2 ette, aga Kanepi sai murde järgmises geimis tagasi. Kanepi 4:3 eduseisus juhtis Kerber enda pallingul 40:15, aga eestlanna võitis neli punkti järjest ja asus murdega 5:3 juhtima. Enda servil päästis Kanepi murdepalli ja vormistas esimesel matšpallil võidu.

Teises ringis läheb 36-aastane Kanepi vastamisi 23-aastase tšehhitari Marie Bouzkovaga (WTA 86.), kes oli avaringis 6:1, 6:3 parem kanadalanna Rebecca Marinost (WTA 143.).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Triibik
2 aastat tagasi

Väga tubli,edu ! ! 🙂