Haapsalu otsib haridusspetsialisti

Andra Kirna

andra@le.ee

Haapsalu linnavalitsus. Foto: Malle-Liisa Raigla

Haapsalu linnavalitsus otsib haridusspetsialisti, kelle töö saab olema see, et iga laps leiaks oma vajadustele kõige sobivama lasteaia või kooli.

„Töökoormus on sedavõrd kasvanud,“ põhjendas haridusvaldkonda kureeriv Haapsalu aselinnapea Kaja Rootare uue inimese tööle võtmist. Praegu tegeleb Haapsalus haridusküsimustega peale aselinnapea Rootare veel haridusnõunik Mari-Epp Täht ja noorsootööspetsialist Urve Sarapik.

Haridusspetsialisti, kelle peamised ametiülesanded on Haapsalu linna haridusvaldkonna töö korraldamine, haridusega seotud elektrooniliste andmebaaside sisuline haldamine, andmete kontrollimine, taotluste menetlemine, lastevanemate nõustamine ja koolikohustuse täitmise üle arvestuse pidamine, konkurss lõppeb reedel.

9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
aga
1 aasta tagasi

linn võiks parem mõned kojamehed tööle võtta,oleks reaalne kasu ja linn puhtam….

kas
1 aasta tagasi

selleks peab olema spetsialist,et vastavalt elukohale, laps sobivasse kooli määrata???

Pauk
1 aasta tagasi

Kes praegu siis kultuuriedendamisega tegeleb? Üks kõrgepagaline oli selle koha peal aastakese ja lisaks veel spordiarendaja palgaga loisatasu. Nüüd tiksub kena kopikas titekäruga ringi jalutades. Paistab, et linnale polegi vaja eraldi kultuuriarendajat. Koroona ajal ürituse vähe.

Läänlane
1 aasta tagasi

Ega te ometi oota et proua aselinnapea tööle hakkab.

Mati
1 aasta tagasi

Huvitav, millest see “töökoormuse kasv” tulenes? Lisaks on aselinnapeal kaks artiklis nimetatud assistenti. Huvitav, milles seisneb nende suur töökoormus?

Päike
1 aasta tagasi

Haapsalus polegi erilistele lastele õiget lasteaeda ja rühma. Kõik erilised lapsed ei sobigi praegu olevasse erirühmadesse. Miks Kastani tn. eirühmad kaotati? See oli ju neile parimate võimalustega koht.Miks karistatakse Haapsalus ainult ühe lasteaiatöötajaid eriliste lastega töötamast?

Vaja
1 aasta tagasi
Reply to  Päike

Ka erikooli “erilistele” oleks hädasti tarvis. Kunagise Liivi Abikooli taolist, internaadiga.

Vahi nalja
1 aasta tagasi

Äkki hakkab aselinnapea ka lõpuks tööle? Mõtetu ülepaisutatud juhtimisstruktuur linnavalitsuses, aga eks ullikesed kohalikud valijad väärivadki oma valiku tulemusi, stagnatsiooni ja rumalaid juhte.

Mõelge ka
1 aasta tagasi
Reply to  Vahi nalja

Õige jutt. Kas tõesti ei saa aselinnapea ja haridusnõunik oma tööülesandeid ära jagada, kes Haapsalu lapsi esmalt rahvastikuregistri järgi lasteaeda või kooli esimesse klassi määrab? See ju igaaastaselt ühekordne aktsioon.