Lääne Malevlane: jaoskondade mõõduvõtt

Lääne Elu

info@le.ee

Jalutuskäigule võeti kaasa ka väike neljajalgne sõber. Foto erakogu

Kevadel toimus naiskodukaitse Lääne ringkonnal üritus „Jaoskondade mõõduvõtt”, mis utsitas liikmeid rohkem liikuma. Mõõduvõtus osales aktiivselt täpselt pool ringkonna liikmetest.

Ettevõtmise eesmärk oli turgutada vaimset ja kehalist vastupidavust praegusel keerulisel ajal. Soov oma jaoskonnale kilomeetreid koguda pani meid kõiki värskes õhus liikuma ja omavahel rohkem suhtlema.

Kõnniga suutsime koguda märkimisväärse tulemuse – 7790,72 kilomeetrit ehk 86,56 km osaleja kohta. Tegelikult käis jaoskondade vahel ka väike võistlus ning kõige rohkem kilomeetreid ühe liikme kohta kogus Lääne-Nigula jaoskond.

Kogutud kilomeetrid ja rõõm värskes õhus organisatsioonikaaslastega koos käia motiveerivad ka edaspidi korraldama selliseid toredaid üritusi, kus liikmed on ühise eesmärgi nimel valmis jalga tõmbama sporditossud ja liikuma.

Väga suure töö ürituse korraldamise juures tegi ära spordigrupi liige Anni Üksik, kes oli ettevõtmise algaja, kogus ise kilomeetreid ja viis läbi ka loterii, sest liikumise kõrval oli võimalus saada loosirattast naiskodukaitse meeneid.

Julia Sirkel, Mailis Alberg

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments