Lääne malevlane: „Säde ja Leegi“

Lääne Elu

info@le.ee

Näituse „Säde ja Leegi” korraldajad. Foto erakogu

Säde ja Leegi on ilusad naiste nimed. Inspireerituna 2. veebruari nimepäevalistest, saigi naiskodukaitse näitus omale nimeks „Säde ja Leegi“ – iseloomustades meie õhinapõhist tegutsemist organisatsioonis. Näitus avati 2. veebruaril ja ühtlasi Tartu rahu 101. aastapäeval.

Juba pikki aastaid on kaitseliidu Lääne maleva ja Lääne maakonna keskraamatukogu vahel olnud hea koostöö. Mõni aasta tagasi oli raamatukogus kaitseliitu tutvustav näitus ja igal sügisel kutsub raamatukogupere kaitseliitlasi ja naiskodukaitsjaid üritusele „Vaata, kes laenutab“.

Pearaamatukoguhoidja Kersti Brant seisab hea selle eest, et raamatukogus oleks võimalus vaadata ka põnevaid näitusi. Nii võttis Kersti ühendust Heiki Magnusega: kas naiskodukaitse sooviks panna välja järgmise näituse? Muidugi ei osanud Heiki kohe vastata, aga küsimus esitati juba edasi naiskodukaitsele ning sealt tuli üksmeelne ja kiire jaatav vastus.

Suur tänu kuulub kõigile meie liikmetele, kes tõid näitusele aastate jooksul koju kogunenud põnevaid naiskodukaitse meeneid, ja meie headele sõpradele, kes toetasid esemetega, millel on suur ajalooline väärtus ja vanus.

Suur, suur, suur aitäh Lääne maakonna keskraamatukogu väga sõbralikule perele ja Läänemaa vabadusvõitlejate ühendusele, me soovime südamest, et koostöö jätkuks.

Svetlana Aug
naiskodukaitse Lääne ringkonna instruktor

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments