Lääne Malevlane: uued kodutütarde ja noorkotkaste rühmad Läänemaal

Lääne Elu

info@le.ee

2021. aastal alustas Lääne malevas tegevust kolm uut kodutütarde ja noorkotkaste rühma.

Taeblas alustas Helina ja Taavi Meistri juhtimisel rühm Käbedad Käbid, Haapsalus Tule Lohed Eve Strengi ja Raimo Russi eestvedamisel ning Vormsil Vormsi Viikingid, juhtideks Raigo ja Märt Õiglas, kellele on kohapeal suureks abiks Liina Jutt.

Praegu tegutseb Läänemaal seitse kodutütarde ja kaheksa noorkotkaste rühma. Nendega tegeleb 18 väga tublit noortejuhti. Meie tegevustes on väga suureks abiks kaitseliidu Lääne maleva kaitseliitlased ja Lääne ringkonna naiskodukaitsjad.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments