Lääne Malevlane: uued kodutütarde ja noorkotkaste rühmad Läänemaal

Lääne Elu

info@le.ee

2021. aastal alustas Lääne malevas tegevust kolm uut kodutütarde ja noorkotkaste rühma.

Taeblas alustas Helina ja Taavi Meistri juhtimisel rühm Käbedad Käbid, Haapsalus Tule Lohed Eve Strengi ja Raimo Russi eestvedamisel ning Vormsil Vormsi Viikingid, juhtideks Raigo ja Märt Õiglas, kellele on kohapeal suureks abiks Liina Jutt.

Praegu tegutseb Läänemaal seitse kodutütarde ja kaheksa noorkotkaste rühma. Nendega tegeleb 18 väga tublit noortejuhti. Meie tegevustes on väga suureks abiks kaitseliidu Lääne maleva kaitseliitlased ja Lääne ringkonna naiskodukaitsjad.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz