Haapsalu korvpallurid pidid leppima kahe kaotusega

Avatar

Elen Freivald

elen@le.ee

Haapsalu korvpallivõistkond vastamisi Rae Spordikooliga. Foto: Elen Freivald
Haapsalu korvpallivõistkond vastamisi Rae Spordikooliga. Foto: Elen Freivald

Detsembris mängis Haapsalu võistkond Saku II liigas kaks korda võõrsil ja mõlemal korral tuli vastu võtta kaotus.

Jõhvis peetud mängus KK Hito / BC Karjamaa vastu selgus võitja lisaajal. Haapsalu meeskonna kapteni Mikk Päeske sõnul jäid haapsallased kohe alguses suurelt taha, kuid õnneks suudeti end pisut tagasi võidelda. „Mängisime palju korvi alt läbi ja kaitses saime asjad pidama, kuid mängu lõpus ei teinud me õigeid otsuseid ja meile pandi ülivalus kolmene sireeniga silmade vahele,” ütles Päeske.

Lisaajal jäi haapsallastel puudu nii jõust kui ka jaksust ning ka pink oli tavapärasest lühem. Nii tuli Haapsalul vastu võtta kaotus 66:71.

Keilas oli Haapsalu korvpallimeeskonna vastane Keila korvpallikool II meeskond. Kui Jõhvis oli mängu algus keeruline, siis Keilas oli Päeske sõnul esimene poolaeg täielikult Haapsalu kontrolli all. „Teisele poolajal hakkasid Keila noored poisid üle väljaku pressima, mille peale meie tiim ehmatas. Lasime kolmandal veerandil Keilal visata rohkem punkte kui esimese poolajaga kokku,” ütles Päeske.

Mängu viimasel veerandil üritas Haapsalu uuesti mängu käima saada ja korraks käristatigi vahe viiepunktiliseks, kuid kokkuvõttes läks mäng kaduma just kolmanda veerandajaga, mil jäädi vastaste surve alla. „Sellest tingituna tegime väga palju pallikaotusi, millest Keila sai lühikese aja jooksul palju lihtsaid punkte,” ütles Päeske. Haapsalu kaotas 71:80.

Päeske sõnul loobus II liiga mängudest Võrumaa, mistõttu kõik Võrumaa vastu peetud mängud tühistati. „Nüüd mängib liigas 11 võistkonna asemel kümme,” ütles Päeske.

Esmaspäevase seisuga on Haapsalu turniiritabelis seitsmes – 11 mängust on haapsallastel neli võitu ja seitse kaotust.

Haapsalu meeskonna järgmine mäng on 15. jaanuaril kl 13 Wiedemanni spordihoones, vastamisi minnakse Rapla korvpallikooliga, kellele novembris jäädi Raplas alla 74:90.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz