Kiige lubadus: aastavahetuse pidamiseks tulevad leevendused

BNS

Sotsiaalminister Tanel Kiik (Keskerakond). Foto: Arvo Tarmula
Tervise- ja tööminister Tanel Kiik (Keskerakond). Foto: Arvo Tarmula

Tervise- ja tööminister Tanel Kiik süstis neljapäeval inimestesse optimismi, märkides, et aastavahetuse ärasaatmise ajaks tulevad piisavad leevendused.

Kiige sõnul on valitsus kogu aeg öelnud, et kui riik läheb covidi osas langustrendis ja vaktsineerituse tase kasvab, siis valitsus kindlasti ei arva, et uus aasta tuleb sellel korral kell 23, nagu on praegu paika pandud avalike ürituste piirangud.

„Igal juhul aastavahetuse perioodiks need leevendused tulevad,” kinnitas Kiik, rõhutades samas, et covid-passi nõue jääb kindlasti kehtima, mistõttu on oluline, et inimesed end jätkuvalt laseksid vaktsineerida.

Peaminister Kaja Kallas märkis, et valitsus ootab teadusnõukohalt järgmise nädala esmaspäevaks seisukohta, kui ohtlik on levima hakanud uus viirustüvi. „Siht on järgmise nädala alguses see otsus ära teha,” vastas Kallas küsimusele, kas kella 23-ne piirang aastavahetuse ajaks kaob.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
15 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Valdo
2 aastat tagasi

Pole sõnu, kuidas ministrid ei tunneta oma vastutust? Täna lubame, homme paneme kinni. Näitab milline lastetuba on olnud meie ministril. Tõesti, mis pühalehm see aastavahetus on?
Püsige terved!

troonitagune võim
2 aastat tagasi
Reply to  Valdo

Teevad seda mida kästakse.

lubavad
2 aastat tagasi

soojemat ilma

Jaanus
2 aastat tagasi

Oi, aitähh lahke härra. Ma loodan, et teie peole saabub mõni kauge külaline tsurrmurridemaalt. Selline vähe tumedam ja “päästevestiga”.

Estonia
2 aastat tagasi

Plaan.

Läänlane
2 aastat tagasi

Keegi võiks selle Varro ja Brauri sugused klounid riigist vana -aasta õhtuks välja saata, oleks kohe rahulikum.

Noo
2 aastat tagasi
Reply to  Läänlane

Pakun välja, et kui sa ise siit riigist nah tõmbad, oleks sul kindlasti rahulikum, võib olla. Vähemasti ei pea kaasmaalaste päradt niipalju muret tundma

Riina
2 aastat tagasi

Miks peab uut aastat vastu võtma kusagil suure rahvamassiga? Kas kodus omastega see siis ei tule? Imelikud, päris tohmid. Kurb. Kes hoolib oma tervisest, see ka hoiab enda ja omaste tervist. Ilusat aastavahetust kõigile ja õnne, tervist uuel aastal!

viloloog
2 aastat tagasi
Reply to  Riina

Kodus naine ei luba juua ja kaine peaga nagu teada ju uut aastat ei tule!

Toivo
2 aastat tagasi

Et nagu lähed ära või!
Teise riiki, teisele tööle.
Soovitan ka uue nime võtta, sul üle miljoni vaenlase juba!
See tooks leevendust küll!

Kilpkonnaonu
2 aastat tagasi
Reply to  Toivo

Võta siis see kekats kaka ka kaasa, on teine siin kõiki ära tüüdanud!

Haige
2 aastat tagasi

Orjad kuulsite ? Isand lubab av pidu panna . Peale pidu kõik koerad kuuti tagasi ! Ja kähku süstima !!

Maakas
2 aastat tagasi

Issand kui silmakirjalik! Loomulikult lastakse lõdvemaks, sest need nn otsustajad tahavad ju ise ka pidutseda. Pealegi koguneb rahvas keskööks niikuinii igale poole ja pidu käib nii ehk naa. Meie riigis pole nii palju politseinikke, kes neid laiali jõuaks ajada. Seega on see selline sunnitud taganemine kiige ja kallase poolt.

Vatt
2 aastat tagasi

Loogiline, et piirang võetakse aastavahetuseks maha. Vastasel juhul jääb korrakaitsjatest väga nõrk mulje ju, kui peavad rahvamasse laiali hakkama ajama üle maa. Vaevalt neil jõud peale hakkab nii suure hulga peale. Aga ette kantakse nagu valitsus hooliks inimestest ja piirangu kaotamisega teevad suure teene rahvale. Päris opakateks peavad inimesi vist.