1

Lääne Elu paberleht laupäeval, 6. novembril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Politsei hakkab koroonapiirangute rikkujaid karistama

Politsei on alustanud väärteomenetlust ühe isolatsiooninõudeid rikkunud inimese suhtes ja avastanud rikkumised kolmes söögikohas, kus ei kontrollitud vaktsineerimistõendeid.

Hapusilk – Rootsi kuulsaim toiduaine

Pärast paariaastast vaheaega kutsus Haapsalu rahvaülikool kolmapäeval inimesi mekkima kurikuulsat rootsi hapusilku ehk surströmming’ut. Surströmming on midagi sellist, mis rootsi toitudest rääkides alati elevust tekitab – selle ebameeldivast lõhnast on paljud kuulnud, kala ennast maitsnud aga vähesed.

Rait Maruste: nagu külakakluse keskele oleks sattunud

Kümmekonna aasta eest Varbla rannakülla kolinud kunagine riigikohtu esimees ja Euroopa inimõiguste kohtunik Rait Maruste võtab neli aastat Lääneranna vallavolikogus kokku kahe sõnaga: huvitav, aga vaevarikas.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Oho
Oho

Urmas Sukles vallandab kõik vaktsineerimata linnavalistsuse töötajad .

wpDiscuz