Ristile on tekkimas uus elamurajoon

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Risti raudtee serva praegusele Siimapõllule, mida kohalikud kasutavad aiamaana, kerkivad tulevikus pereelamud (ala on märgitud sinisega). Foto Urmas Lauri

Risti uue raudteepeatuse lähistele Siimapõllule kavandab Lääne-Nigula vald uut, 15 pereelamuga elamurajooni.

„Perspektiivis on see ikka asine projekt,” ütles Lääne-Nigula vallavalitsuse ehitus- ja planeerimisosakonna juhataja Heikki Salm.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kellele
2 aastat tagasi

siis ikkagi?

Vanekülam
2 aastat tagasi

Oijee! Esimese aprillini on veel aega, jälgige ikka kalendrit!

njah...
2 aastat tagasi

peab hakkama jälle allkirju korjama ja rahvast üles ässitama- jälle tahavad üliväärtsulikule ja puhtale loodusele käppa peale panna.

Ristilt
2 aastat tagasi

Kas Hispaania küla on valmis ja Köstri arendus- Läänemaa Värav, nüüd veel lisaks elamud. Käpardid ajavad asju! Vahetame need käpardid välja, hakkab elu ka edasi minema.

Kilu
2 aastat tagasi

Miks enam aiamaana ei või kasutada? See on kohaliku rahva jaoks. Elamukrundid meelitavad rahvast väljast, aga kus see kohalik siis aiamaad pidada saab?

???
2 aastat tagasi
Reply to  Kilu

Millisel kohalikul aiamaa puud on? Ja need, kes teavad, mis asi on aiamaa ja kuidas seda kasutada saab on juba ühe jalaga hauas.
Tänase inimese arusaam ajamaast on murutraktor, ehituspoest ostetud kõige odavam kiik koos liumäega ja äärmisel juhul paar aiapäkapikku.

Kohalin
2 aastat tagasi

Kas samasugune investeering, nagu Läänemaa värav, mis sündis surnuna. Näha, et volikogu esimees ei ole ülevallaline rahvamees. Sellist projekti ei ole teistele kogukondadele pakutudki, või äkki unustaa ta.