Roger Tibar: unistama peab suurelt

Elen Freivald

elen@le.ee

Reformierakonna esinumbrile ja erakonna linnapeakandidaadile Haapsalus Roger Tibarile tundub, et volikogu liikmed on muutunud mugavaks. Foto: Elen Freivald

Reformierakonna esinumbrile ja erakonna linnapeakandidaadile Haapsalus Roger Tibarile tundub, et volikogu liikmed on muutunud mugavaks. Foto: Elen Freivald

Roger Tibar on Reformierakonna esinumber Haapsalus ja ühtlasi erakonna linnapeakandidaat.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
41 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nimi
2 aastat tagasi

Näha on

Ka unistan.......
2 aastat tagasi

Unista, unista unistused on ja jäävad!!!

Haapsallane
2 aastat tagasi

Haapsalul on linna pea olemas – Toomas Vallimägi!

jaa just
2 aastat tagasi
Reply to  Haapsallane

kes see Vallimägi on? Esimest korda kuulen sellist nime.
Ma tean, et Sukles on linnapea.

jaak
2 aastat tagasi

Olen lugenud Reformierakonna ja Eesti200 kandidaatide plaanidest linnaelu kujundamiseks, aga kus on Hari, Kesk ja EKRE omad?
Ju siis arvavad,et teevad niigi hea tulemuse või ei olegi midagi öelda

Välek
2 aastat tagasi
Reply to  jaak

Nimetatud kolm ei viitsi võibolla õhku jaotada?

jaak
2 aastat tagasi
Reply to  Välek

Siis teaks,kas on õhk või põhk või on heina ka

Linnakodanik
2 aastat tagasi

Loen kommentaare ja imestan. Samad inimesed, kes tahavad, et noored suhtuks neisse lugupidamisega ise mõnitavad noori. Saad ikka tagasi ju seda mida annad. Rogerile edu ja jaksu valimistel! Võibolla mitte veel seekord, aga järgmisel korral ehk küll juba kui selle nimel vaeva näed ja pingutad. Noored peavadki enda koha eest võitlema ja vanadele peab ka koht olema, kõik me peame siia ära mahtuma ja kõigil on õigus olemas olla ning saada väärikalt koheldud.

Noorte valija
2 aastat tagasi
Reply to  Linnakodanik

Vaadake-kuulake nende vanade sõnavõtte ja kummaline, et nii vähe pööratakse tähelepanu nende sõnakasutusele ja üldse oskusele normaalset kõnet pidada. Aga kui võim juba käes, on valijad ka peos. Jõudu noortele ja julgetele kandideerijatele.

mnjah...
2 aastat tagasi
Reply to  Noorte valija

noor inimene, välja kujunemata isiksus peab, peab esmalt elama ja vastutama õppima. Selleks, et valitseda, peab olema autoriteeti ja välja teenitud lugupidamine. Kumb sellel unistajal olemas on?

Kas sa, Mnjah...
2 aastat tagasi
Reply to  mnjah...

… tead ka kui vana praegu võimulolev vana siis oli kui teda valiti? Vist ei tea.

Peep
2 aastat tagasi

Mitte et Sukles oleks halb linnapea aga see seltskond on jäänud mugavus tsooni ja oleks vaja uut verd. Kas see tegelane on teine küsimus. Miks ma noorena elan pealinnas on lihtne (töö on teine teema saan teha seda kus taha) Aga pole apteegi mis oleks 24/7 lahti Pole korraliku jõusaali, need kaks mis on aegunud ja njahh Myfitness selle kõrval luksusvilla. Pole uusi arendusi kortermaja osas (pole maja ega ridaelamu inimene) 99.5% igivanad ja kulud ebanormaalselt kallid nii rahaliselt kui ka loodusele. Teede olukord :D, JUBE vist oleks isegi hea sõna. Saan aru miks maastur eestlase lemmik auto. Kogu linna… Loe rohkem »

ütle sa nüüd
2 aastat tagasi
Reply to  Peep

Aga milleks sulle apteek, mis oleks 24/7 lahti? Oi, Peep, Peep…ega sul tervisega pahasti pole. Mina soovitaksin kaaniteraapiat- vana veri välja ning uus ja värske hakkab voolama nagu mühin. Aga sa ei pea ennast õigustama sellärast miks sa ei saa ega taha tagasi tulla. Tuled siis kui selleks aeg…Kui ei taha manduda, siis tuleb lendu tõusta ja kuskil mujal maanduda.

Peep
2 aastat tagasi

Kui piiratud silmavaatega või üks inimene olla???

Alustame väga lihtsast olukorrast. Lapsed on väga tihti haiged eriti 1-10a ja ei ole võimalik osta terved apteegi koju. Vananev ühiskond- kes tarbib väga ohtralt rohtusid, jne jne.

Sulle piisab hanerasvast ja pläaskust et kõik haigused terveks ravida ja ma mõistan seda aga kõik pole sinusugused.

En.
2 aastat tagasi
Reply to  Peep

Paar sõna Peebu kaitseks. Kogu nõukogude aja oli Haapsalus valveapteek (eelnevatel sajanditel elas apteeker niikuinii kohapeal, oma äriga samas majas). Kaasajal jääb paratamatult lootus EMO-le, kuigi nad ise soovitavad enda poole pöörduda vaid surmahädas. Vahepealset varianti õieti pole. Loomaarst ehk (kui pöörduja klassifitseerub pärdikuks).

viloloog
2 aastat tagasi
Reply to  En.

Iga mees, kordan, mees, on oma õnne sepp ja oma õnne valaja! nii on!

Prääks
2 aastat tagasi
Reply to  Peep

Fra Mare turism on ka nagu nõukaaegne, kui ehk raviteenused välja arvata.

Peebule
2 aastat tagasi
Reply to  Peep

Vii end kurssi, kui midagi tahad arvata. Sõidan sedaaniga, ei ole probleemi. Apteek ka kaubamaja teisel korrusel avatud iga päev. Kas ei saa või ei taha tagasi tulla? Õnneks siis üks saamatu vähem Haapsalus.

Vaba
2 aastat tagasi

Kuidagi magedaks tsirkuseks kisub see oravapartei. Kõik tahaks alustada oma pisukeste maakondlike VEB fondi projektidega, aga karismat ei ole, rääkimata elukogemusest. Kui tahate säästa parteinime, siis mul on ettepanek. Kuniks broilereid kasvatate, ärge tulge välja oma pähklipureja projektiga vaid tehke näiteks valimisliit LoHH (Liberals of Holy Haapsalu) ja vaadake, kas sealt üldse mõni kandidaat ka reaalselt tõsiseltvõetavaks saab.

Hea Okkupant
2 aastat tagasi

Krt, unistasime Nõukogode ajal Hele Tulevikusse, nüüd uus krendel tuleb lollitama. Uskuge jumala, kas või – rohkem kasu tuleb

ütle sa nüüd
2 aastat tagasi
Reply to  Hea Okkupant

Hea okkupant.Las see krendel loosib ja las see krendel moosib, palju tahes. Sinul on pea õlgadel ja tead, keda valida. Roger ongi meile jumalast läkitatud, et julgeksime otsustada ja valikuid teha. Kui saaks, siis läheks ta selja taha ning küsiks: millest unistad, Roger. Peatänava pärast sa ju muret ei peaks enam tundma- see sai tehtud! Kas mets teeb muret? Kui seda metsa ees ei oleks…ja muru oleks niidetud…nagu vanasti.

Hea Okkupant
2 aastat tagasi

Ausus poliitikas nimetatakse rumaluseks – rääkis Adolf Hitler.
See on arusaadav, aga peaks olla ka piirid.
60-ndate lubasid kommunismi 20 aasta pärast, 80-ndatel – enda maja üle 20 aasta, nüüd lihtsalt ütleb – unista, ja sulle antakse ka midagi 20 aasta pärast.
Parem ma hääletan ЕКRE, nad pakuvad valitsusele võtta puhkust 20 aastat jooksul, ja las ise ennas vaktsineerivad iga kuu jooksul

Sven
2 aastat tagasi

Ainult väljaspoolt LOV hoonet saadki pilte teha, unista edasi=)

Vambola
2 aastat tagasi

Unista edasi enda tiktokis, poiss=)