Galerii: nostalgiapäevad on vallutanud Haapsalu

Malle-Liisa Raigla fotod

Täna jätkusid eile alanud nostalgiapäevad, mis on Haapsalu aasta suurim kostüümipidu.

Tänane pidu algas Vasikaholmi juures parklas, kus enne keskpäeva juba autod kogunesid. Seejärel suundusid autod ligi poolteist tundi kestvale paraadile, mis lõppes autonäituse ja laadaga Krahviaias.

Täna on nostalgiapeod veel See teatris, kuursaalis, Lääne Kaluris ja toimub Suur-Lossi festar.

 

8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
pook
9 kuud tagasi

Mõni igatseb ikka vanu aegu taga. Hea oli elada ja ollla. Mingu 500 km ida poole saab samasuguse kogemuse ja ärgu siin oma emotsioone emakese maa vastu ülesse näidaku. Absurd ju see nostalgia päevade jura

osaline Paul, kodanik pookile
9 kuud tagasi
Reply to  pook

See on väga sõbralik, viisakas ja lahe üritus! Keegi ei igatse rõvedat N.Liidu riigikorda taga! Ja tore on see, et korraldajad ei ole pannud mingisuguseid piiranguid mis ajastu/riigi/riietusega sa linna tuled. Oli kuulda küll vingumist N.Liidu lippude ja riietuse kohta, kuid see on ju enamusele ainuke noorena läbi elatud etapp. Ja seda naljakat/totakat “manti” (loe: riietus, sõidukid, loosungid jne) on ainukesena kõigil pööningutel siiamaani. Hea oli ka see, et see aasta aeti tehnika alguses Viigi äärde, kus sai kiirelt asi üle vaadatud. Varem staadioni juures läks rivi ja tänavad liiga pikaks, et jõuda imetleda kõiki. Suured tänud korraldajatele, et Te… Loe rohkem »

Luisa
9 kuud tagasi

Mulle tundub, et sellel aastal oli see üritus eriti meeleolukas. Üritusel otseselt ei käinud, kuid oli asjaajamisi vanalinnas ja seal nähtu ajas väga naerma. Ka kõrvaltänavatel oli näha vanade võrridega noori sõitjaid. Kõrvu jäi inimeste kommentaare: 1 vene proua ütles teisele, et Haapsalu on palju ilusam linn, kui Pärnu ja koogijärjekorras sai üht teist head ürituse kohta kuulda. Inimesed olid heas meeleolus ja hästi ette valmistunud: oli pioneere, miilitsaid ja Viru ärikate stiilis riietatuid. Pärast üritust oli tore näha linnas vanu vanu zapakaid, külgkorviga mootorrattaid. Ilm soosis ka head olemist. See üritus on Haapsalu oma ja korraladaja võiks sellele patendi… Loe rohkem »

Hmm huvitav...
9 kuud tagasi
Reply to  Luisa

Kas võiksite täpsustada, millele täpsemalt peaks nn. patendi võtma?

täpsustus
9 kuud tagasi
Reply to  Hmm huvitav...

patendi peaks võtma idiotismile – selline idiotism, millest hakatakse veel legende rääkima, et elas kord läänemere ääres üks rahvas……

Tibu
9 kuud tagasi

Väga tore ja muudest suvepidudest erinev rahvaüritus, mis on saanud juba heaks traditsiooniks. Loodame,et see Haapsalusse üle Eesti külalisi toonud tava jätkub veel kaua.Ja suur tänu hr.Sultangirejevile ja teistele korraldajatele !

Eino K.
9 kuud tagasi
Reply to  Tibu

Novot, see on teil väga positiivne kommentaar, aga kaua ei saa seda rõõmu nautida. Mingi hetk saabub palju negatiivset massi, kommenteerijad, kellele midagi ei sobi, et üldse midagi tehakse, ikka valesti jne. bla bla. Mina isiklikult soovin ka sellele üritusele palju jätkuaastaid ja kindlasti peaksid korraldajad vahetuma või siis abi palkama, et sellest saaks üks vägev üleriigiline mõnus suvelõpuüritus ja mitte siit seda ära viies. Vot seda ma soovin!

see
9 kuud tagasi
Reply to  Eino K.

Kindlasti korraldaja ei vahetu.Kui enam ei jaksa siis ka üritus kui lõpeb.