Politsei tuvastas nädala jooksul 35 liiklusrikkujat

Politsei. Foto: Arvo Tarmula
Politsei. Foto: Arvo Tarmula

Nädala jooksul registreeris politsei Lääne maakonnas 37 väärteojuhtumit, millest 35 korral oli tegu liiklusalaste rikkumistega.

Lõviosa rikkumistest oli seotud piirkiiruse ületamisega ning lausa viiel korral ületasid autojuhid lubatud kiirust rohkem kui 20km/h. „Need juhtumid näitavad, et autojuhid on väga hoolimatud nii enda kui ka kaasliiklejate suhtes, sest piirkiirus on kehtestatud selleks, et tagada kõigi liiklejate turvalisus. Iga ületatud kilomeetriga pikeneb pidurdusteekond ning suureneb risk sattuda liiklusõnnetusse, sest ootamatu olukorra või ohu tekkimisel ei jõua autojuht õigeaegselt reageerida,” ütles Haapsalu politseijaoskonna piirkonnavanem Indrek Tohter.

Teisipäeval, 31. augustil peatas politsei liiklusjärelevalve käigus Haapsalus ühe sõiduki, mille roolist olnud juhil tuvastati kontrolli käigus alkoholi tarvitamise tunnused. Lisaks puudus roolikeerajal juhtimisõigus ning sõidukil oli läbimata tehnoülevaatus. Politseinikud alustasid autojuhi suhtes väärteomenetlust.

Nädalavahetusel sai politsei kaks teadet kehalistest väärkohtlemistest. 4. septembril lõi seni tuvastamata mees Nigula kandis kortermajas 63-aastast meest, kes sai viga ning 5. septembril saime teate, et Taebla alevikus ründasid seni tuvastamata isikud 49-aastast meest, kes sai viga. Mõlema juhtumi osas alustasime kriminaalmenetlust, et selgitada välja täpsemad asjaolud.

Lisaks kontrollis politsei nädala jooksul maakonnas koroonaviiruse leviku tõkestamiseks kehtestatud piirangutest kinni pidamist. „Külastasime erinevaid toitlustuskohti, kauplusi ja ühistransporti ning viisime läbi 53 vestlust koroonaviiruse teemal. Täname inimesi ja ettevõtteid, kes on meie kontrolltegevustesse suhtunud väga mõistvalt ning üldjoontes kehtestatud piirangutest ka kinni pidanud. Jätkame kontrollidega ka uuel nädalal,” rääkis Tohter.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tõuks
2 aastat tagasi

Tõuksiga võin sõita kuidas tahan, täielik vabadus, naudin kulgemist!

Roosa džiip
2 aastat tagasi
Reply to  Tõuks

Tuleb sinu oinapäev ka, sergei!

Tuvisitt
2 aastat tagasi
Reply to  Roosa džiip

Ega sa ka ilma ei jää…..

Vänt Võll
2 aastat tagasi

Kui politsei julgeks värvideta autodega patrullida,oleks tulemus vähemalt 10 korda parem.Huvitav,kas tõesti mõni jalgrattur peab surma saama,et neid tuledeta sõitmise eest trahvima hakataks ??

Ohoh
2 aastat tagasi
Reply to  Vänt Võll

Kardavad jah? Ossaa äge. Vot siis jänespüksid

Luki kaidu
2 aastat tagasi
Reply to  Ohoh

Ah ma ehitan teile varsti …..

Tuvisitt
2 aastat tagasi
Reply to  Luki kaidu

Sa ju ei oskagi ehitada ju .