Lääne Elu peatoimetaja Kaire Reiljan on pressinõukogu uus liige

BNS

Kaire Reiljan. Foto: Arvo Tarmula

 

Kaire Reiljan. Foto: Arvo Tarmula

Eesti Meediaettevõtete Liidu nõukogu nimetas Reiljani Pressinõukogu liikmeks kaheks aastaks ning vabastas Pressinõukogu liikme kohalt Saarte Hääle peatoimetaja Gunnar Siineri, kes oli ka Pressinõukogu esimees.

Pressinõukogu aseesimees on Riigikontrolli nõunik Toomas Mattson. Pressinõukogu liikmed on advokaadibüroo Cobalt vandeadvokaat Kadri Michelson, Lääne Elu peatoimetaja Kaire Reiljan, advokaadibüroo Triniti advokaat Maarja Pild, Tartu Ülikooli ajakirjandussotsioloogia dotsent Ragne Kõuts-Klemm, Postimehe peatoimetaja asetäitja Aivar Reinap, Äripäeva uuriva toimetuse ajakirjanik Koit Brinkmann, Ekspress Grupi uuriva ajakirjanduse juht Tarmo Vahter, Õhtulehe peatoimetaja Martin Šmutov ning Eesti Rahvusringhäälingu veebiuudiste ja portaalide juht Urmet Kook.

Septembrikuu koosolekul tuleb Pressinõukogu liikmetel endas seast valida ka uus esimees.

Pressinõukogu on ajakirjanduse eneseregulatsiooni organ, mis pakub lugejatele, kuulajatele ja vaatajatele võimaluse leida meediaga vastuollu sattunult kohtuväliseid lahendusi. Pressinõukogu liikmed nimetab Eesti Meediaettevõtete Liit kaheks aastaks. Vastavalt Pressinõukogu statuudile saab üks isik olla Pressinõukogus kaks tsüklit ehk neli aastat.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments