Lääne-Nigula vallas kukkus puu teele

Lääne Elu

info@le.ee

Eile, 1.septembril kell 20.54 kukkus Lääne-Nigula vallas Vidruka külas puu teele, mille päästjad eemaldasid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Feminist ei oska saagida
2 aastat tagasi

Elu on tasapisi võtnud naiselikud vormid ja sellepärast peabki nüüd riik kassid puu otsast alla tooma ja teele langenud puud ära koristama. Mehi enam ei ole, sest pooled poisid (tüdrukud) kasvavad isata ja need ei ole enam võimelised puu otsa ronima ega saagi kätte võtma. Riiki hakkavad kaitsma välismaalt sisse ostetud robotid ja ukraina keevitajad-maasikakorjajad.

Majaomanik
2 aastat tagasi

Veel üks pommuudis.Sambesi jõel läks paat ümber kahe neegripoisiga.Poisid ujusid kaldale.

mnjaa
2 aastat tagasi

Küll on meil tublid ajakorjanikud! No ei jõua ära kiita, kõike nemad ka märkavad! Miite ei kujuta ette, kuidas ma ilma sellise “uudiseta” normaalselt elada saaks.
Üleriigiline meedia on ainult mingit jama täis, aga meie “Lääne Elu” hiilgab igal rindel.

kas
2 aastat tagasi

päästjatel pole muud teha, kui käia puid saagimas ja kasse puu otsast alla toomas.Selle töö teeb Kullamaal ära osavald ja päästjad tegelegu sellega, mille eest nad palka saavad- kustutagu tulekahjusid ja kui on eriolukord- torm, siis saagigu puid. Kui kusagil oleks samal ajal neid vaja olnud, siis näed saevad puid, millega vald peab ise hakkama saama.

Andrus
2 aastat tagasi
Reply to  kas

No anna mõistust, et külamehel pole saagi puude eemaldamiseks ja peab päästjad välja kutsuma. “Lumehelbekesed” või “lamemaalased” ei oska saagi käsitleda ja puud teelt eemalda, tule taevas appi!!!

jah
2 aastat tagasi
Reply to  Andrus

alati võid saagida, ära virise!