0

Lääne Elu paberleht laupäeval, 28. augustil

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Söögikohad kohanesid uute piirangutega

Haapsalu söögikohad kohanesid kiiresti neljapäeval kehtima hakanud uute koroonapiirangutega, millega nõutakse avalikes kohtades maski kandmist või vaktsineerimistõendi esitamist.

Aet Kuuskemaa: aias olgu lilled ja toas olgu asjad

Aet Kuuskemaa 30aastane kirg klaasikunsti vastu toob talle igal õhtul naeratuse näole. Kuuskemaade Haapsalu-kodu heleda elutoa, aga mine tea, vast kogu kodu kese on vitriinkapp, maast laeni ja 30 aastat kogutud klaasikunsti täis.

Koolitee tuleks enne kooli algust läbi käia

Septembri algus toob lapsed kooli ja teedele-tänavatelesuurema sagina, mistõttu tuleks liiklusreeglid üle korrata. Lääne Elu võttis Haapsalu linna algkooli esimesse klassi mineva Remi Tiiriku, tema ema Margit Tülpi ja piirkonnapolitseiniku Sigrid Sihiga ette poisi koolitee ja rääkis ohtudest, mis sel teel varitseda võivad.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz