Kullamaa kandis sõitis kütuseveok teelt välja (täiendatud kl 12.50)

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

DCIM101MEDIADJI_0002.JPG
Ümber paiskunud kütuseveok. Urmas Lauri

Täna kella 9.30 paiku sõitis Risti-Virtsu maanteel teelt välja kütuseveok – autojuht sai raskelt viga ja kütus immitseb välja.

Häirekeskus sai reede hommikul kell 9.22 teate, et Risti-Virtsu maanteel, Lääne-Nigula valla Päri külas on teelt välja sõitnud ja külili vajunud kütuseveok.

Õnnetuse tagajärjel sai 57aastane veoauto juht raskelt viga ja ta viidi haiglasse. Kütusetsisternist immitses kütust, mille päästjad likvideerisid.

Lääne prefektuuri operatiivjuhi Henry Murumaa ütles, et esialgse info järgi võis õnnetuse põhjustada autojuhi terviserike. „Veoauto taga liikunud sõidukijuhi sõnul pani Volvo juht vahetult enne õnnetust sisse parema suunatule, ent kaldus seejärel ootamatult vastassuuna vööndisse ja siis paremale teelt välja kraavi,“ rääkis Murumaa.

On teada autot juhtinud mehe turvavöö ei olnud kinnitatud. Mees paiskus kokkupõrke tagajärjel autost välja, sai raskeid vigastusi ja viidi haiglasse. Autojuhi võimaliku joobe tuvastab ekspertiis.

Õnnetus juhtus teelõigul, kus lubatud suurim kiirus on 90 km/h. Õnnetuspaigas olid teeolud ja nähtavus head.

Õnnetuspaigas oli liiklus mõnda aega suletud, praeguseks on see osaliselt avatud ja politseinikud reguleerivad seda.

Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments