Läänemaale lisandus ööpäevaga kuus uut nakatunut

Lääne Elu

info@le.ee

Koroonatestimise telk. Foto: Andra Kirna
Koroonatestimise telk. Foto: Andra Kirna

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 7888 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 282 ehk 3,6 protsenti testide koguarvust.

Uutest nakatunutest 222 inimest ehk 78,7 protsenti olid vaktsineerimata. 60 nakatunut ehk 21,3 protsenti olid lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 115 inimesel. 76 uutest Harjumaa haigusjuhtumitest on Tallinnas.

Tartumaale lisandus 46, Pärnumaale 26, Rapla-, Võru- ja Lääne-Virumaale 12, Põlvamaale 8 ja Järvamaale 7 uut positiivset testitulemust.

Läänemaale , Valgamaale ja Ida-Virumaale lisandus 6, Saaremaale 5, Jõgeva- ja Viljandimaale 3 uut nakatunut. Hiiumaale ei lisandunud ühtegi nakatunut. 15 juhul puudus rahvastikuregistrijärgne elukoht.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 241,9 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 4,9 protsenti.

Ööpäeva jooksul avati 8 uut COVID-19 haigusjuhtumit, haiglaravi vajab 67 patsienti. Haiglaravil viibivatest patsientidest 58 ehk 86,6 protsenti on vaktsineerimata, neist sümptomaatilise COVID-i tõttu vajab haiglaravi 56 inimest.

Tänahommikuse seisuga on vaktsineerimisi tehtud kokku 683 042 inimesele, kellest 91 813 on pooleli oleva vaktsineerimisega, 591 229 inimese vaktsineerimiskuur on lõpetatud. Ööpäeva jooksul manustati 5713 doosi, kokku on manustatud 1 195 852 vaktsiinidoosi.

Täisealiste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 60,8 protsenti.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Helga.
2 aastat tagasi

Ma ei tea, mida nad ootavad?? Päkapikke vist??
Meie tutvusringkonnas juba ammu-ammu vaktsineeritud. Ootan juba kolmandat süsti. Tugevatele ei tee süstid midagi. Saba ja sarvi isegi pole kasvanud….

Metsa Vend
2 aastat tagasi
Reply to  Helga.

Poole aasta pärast oled kastis, ahv!

Pamp
2 aastat tagasi
Reply to  Metsa Vend

Raiskab ainult hapnikku , Helga – kindlasti 70 a ja pluss

Kai
2 aastat tagasi
Reply to  Metsa Vend

Pool aastat juba ammu möödas süstist. Vaktsiin nagu vaktsiin ikka. Tittesid juba sünnitusmajas vaktsineeritakse. Lapsepõlves saadud ju vaktsiine kui palju. Keegi ära ei sure. Puugivaktsiin, gripivaktsiin ..jne. 20 aastat tagasi tehtud juba.

Nils
2 aastat tagasi
Reply to  Metsa Vend

Ahvid ka juba ammu vaktsineeritud, sa vist ainuke
järgi jäänud. Lõpeta juba nende banaanide õgimine
ja tee midagi asjalikku

To Metsa Vend
2 aastat tagasi
Reply to  Metsa Vend

Ma ütleks, et oled alalhoidlik ahv, kes kardab oma elunatukese pärast, et metsa peitu läinud juba. Ära karda, me ei jää keegi igaveseks siia maa peale. Varem või hiljem tuleb minna, mis vahet seal on.

Ester
2 aastat tagasi
Reply to  Helga.

Mina ei usu et kolmas süst aitab, vaja on ka neljandat ja nii igal aastal. Siis saame jagu tapvast viirusest, püsi kodus!

märgatud
2 aastat tagasi
Reply to  Helga.

Kui saba ja sarvi pole, siis saa sinust ka pärast kolmandat süsti põrguvürsti. Eile tuli üks sinisilmne mees vastu, käed laiali ja hüüdis “terve”! Mina sellepeale, et “vaktsineeritud”, olen terve! Nüüd hüüan ise ka juba kaugelt, terve. Mina teen, tee sina ka.

maestro
2 aastat tagasi

Miks Haapsalus pole kõik vaktsineeritud.?!

Lihunik
2 aastat tagasi
Reply to  maestro

Ära ärple, vanja!
sind me ei vali 🙂
Kukk, kes hommikul kireb, on õhtuks potis 😂