Galerii: ühisgümnaasiumi abituriendid pidasid tutipidu

Malle-Liisa Raigla fotod

Täna pidasid Läänemaa ühisgümnaasiumi abituriendid tutipidu.

Tutipidu algas piduliku rongkäiguga kooli aulasse. Selleks pidid abituriendid kahekaupa rivvi võtma. Küsimuse peale, kas paariline peab olema oma klassist, said abituriendid vastuseks, et ka õpetajaga võib koos üles minna.

Aulas ootas peolisi ees tantsimine. Tantsu olid nad selgeks saanud juba kolm aastat tagasi kui kooli asusid, kuid tuletasid selle esmalt meelde ja siis tantsisid koos muusikaga. Samal ajal vaatasid õpetajad õpilaste tantsu pealt aula rõdult.

Seejärel jaotusid õpilased klasside kaupa tegevuskeskustesse – üks klass läks sinilindu voltima, üks mängima ja üks klassijuhataja tundi. Klassijuhataja tundi minev klass avaldas nördimust: „Ei taha tundi!” hüüdsid nad.

Tutipidu jätkus aulas tantsimisega ning tutipeo jaoks valminud seina ääres pildistamisega.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments