Metsa tänava remondi tõttu sõidab buss Põllu tänava kaudu

Remonditav Nurme ristmik. Foto Malle-Liisa Raigla

Esmaspäeva hommikust kuni reedel kella kaheksani õhtul on remondi tõttu suletud Nurme ja Metsa tänava ristmik, linnaliin nr 3 hakkab sõitma Põllu tänava kaudu.

Sel ajal teeb Metsa tänavat remontiv Lääne Teed ristmikul toru-, side- ja elektritöid ning ehitab tee alust. „Et vältida mitmeid sulgemisi, katsume need tööd sel ajavahemikul ära teha,” ütles ehituse objektijuht Kerot Kull. Kull lisas, et remondi käigus tuleb see ristmik korra veel sulgeda – siis, kui seda hakatakse asfalteerima.

Metsa 42, 44, 53, 55, 57 ja 59 elanikele on tagatud ligipääs Metsa ja Haava tänava ristmiku kaudu, ka pääseb Teele kohvikusse Haava tänava kaudu. Metsa 38 elanikele jääb ligipääs Nurme tänava kaudu. Linnaliini nr 3 marsruut kulgeb ristmiku remondi ajal Põllu tänava kaudu.

Haapsalu linnakeskkonna nõuniku Ailar Ladva sõnul muutub Põllu tänav kahesuunaliseks vaid bussidele. „Kitsas küll on, aga saab hakkama,” ütles Ladva. Sõiduautodele jääb Põllu tänav endiselt ühesuunaliseks ja lisaks kehtivad seal õueala reeglid.
Remondi ajal ei tohi Põllu tänaval lasteaiapoolsel teeäärel parkida.

Ladva sõnul kaaluti ka bussiliini suunamist läbi Uue ja Koidula tänava, kuid seal on bussi jaoks veel vähem ruumi. Bussi ainult Posti tänava kaudu sõitma panna Ladva sõnul ka ei saanud, sest sel juhul poleks linnaliinibuss saanud peatuda haigla ees.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Muskin
2 aastat tagasi

Buss sõidab mööda Põllu tänavat, kas tavaliikleja siis ka….või pean endiselt mööda linna seiklema, et taha linna, Lossiplatsile kuidagigi jõuda. Oi, see meie liiklus on ikka kummaline…..

Aadu
2 aastat tagasi
Reply to  Muskin

Mis on varem takistanud Põllu tänavalt sõuta?

liikleja
2 aastat tagasi
Reply to  Aadu

On sul mootorsõiduki load? Kui mitte, siis arusaadav, et sul pole teadmisi. Tegemist õuealaga ja vastavalt korrale võib mootorsõiduk õuealale sõita vaid peatumiseks ja parkimiseks ning sõitma seal kiirusega kuni 20 km/h.

Load ei sõida
2 aastat tagasi
Reply to  liikleja

Siis sõidadki 20km/h ja peatu vahepeal 🙂 kui pead väga suureks seikluseks sõita mööda Luha, Niine või Posti tänavat. Ei pea igalpool kihutama.
Ma üldiselt soovitan rahulikul hingata ja ära kannatada see nädala aega kui on Nurme ja Metsa tn ristmik suletud.

on ikka küll
2 aastat tagasi
Reply to  Muskin

Linn nii suur ka, et üks takistus muudab täiesti läbimatuks. Elu on ikka keeruline, kui see keeruliseks ise mõelda.