Galerii: keskkonnaminister Tõnis Mölder külastas Haapsalut

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 28

Malle-Liisa Raigla fotod

Reedel külastas Haapsalut keskkonnaminister Tõnis Mölder, kes vaatas promenaadil üle Tagalahe kehva seisundi ja kuulas Haeska mehe Ants Ale muret Matsalu kaitse-eeskirja uuendamisega seoses.

Mölder külastas ka Paralepa metsa, kus aselinnapea Helen Rammu rääkis ministrile Paralepa metsas olevatest raietest ja soovist mets kaitse alla võtta. Samuti käis Mölder Pullapääl, kus elanikud kurtsid muret, et ei saa ehitada, sest potensiaalse üleujutuskohana on tegemist ehituskeelu alaga

Minister tõdes, et linnalähedasi metsi, nagu Paralepa mets, majandab RMK liiga intensiivselt. „RMK peab aru saama, et on kõige pealt metsa hoidja ja alles siis metsa majandaja,” ütles Mölder.

Ta tõdes, et eriti praegu, koroonaajal on metsad inimestele emotsionaalse väärtusega ja puhkemetsasid ei saa majandada nii nagu majandusmetsasid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ettepanek
3 aastat tagasi

paigaldada mälestustahvel või büst promenaadile

maali
3 aastat tagasi

ma võin naabri koerale ka lehma sildi kaela riputada, ega ta selle päret piima andma ei hakka. Täpselt sama on ka ministriga.

nuks
3 aastat tagasi

Kesikute populaarsus on langenud nüüd tuleb ministreid mööda maakondasid vedama hakata ja sellest meediasündmused valmis treida.

noh
3 aastat tagasi

ma arvan, et Paralepa mets on just õige maha tõmmata- mets uueneb ja kasvab seal hästi. Kus seda siis veel peaks kasvatama?
Ja metsa peabki võimalikult inimese silma all raiuma, et saaks selgeks ja jääks meelde, et seda kõike põhjustab inimene ise oma otsatu tarbimisega.
Kuni ei õpita ise säästlikult ja keskkonnast lugupidavalt elama, tulebki kõik sellised asjad tuua nii nina alla kui vähegi võimalik.

Joosep
3 aastat tagasi

Tule vaata ka kodukandi Lihula muresid-probleeme.

onu eino
3 aastat tagasi
Reply to  Joosep

kui see poiss brusselisse lasta unustab kuu ajaga eesti keele rääkimise ka ära

K.s
3 aastat tagasi

Nagu rästikud kevadel, nii ka poliitikud valimiste aastal…

Vahi nalja
3 aastat tagasi
Reply to  K.s

See oleks nagu väljanäitus, keegi agaram saaks piletiraha küsima hakata ja mida ullikesem minister, seda rohkem manti saaks.