ERR: ministeerium andis Nõva kooli pidajale ettekirjutuste täitmiseks lisaaega

Lääne Elu

info@le.ee

Haridus- ja teadusministeerium rahuldas Lääne-Nigula valla taotluse pikendada ministeeriumi seatud ettekirjutuste täitmiseks kehtestatud tähtaega, teatas ERR

“Nõva kooli pidaja on esitanud ministeeriumile taotluse pikendada tähtaega nende ettekirjutuste täitmiseks, mille mittetäitmise puhul rakendatakse sunniraha, kuni 6. maini. Ministeerium on taotluse rahuldanud ning sunniraha rakendamise kohta otsustakse pärast pidaja esitatud dokumentide läbivaatamist,” ütles ERR-ile haridus- ja teadusministeeriumi kommunikatsiooniosakonna asejuhataja Jelena Zemskova.

Haridus- ja teadusministeerium on saatis sel nädalal Lääne-Nigula vallavanemale hoiatuskirja sunniraha rakendamise kohta seoses Nõva koolile tehtud ettekirjutustega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lillu
2 aastat tagasi

Kõike seda me ühinemistega tahtsime. Elagu iseseisev Eesti !!!!

Ämber
2 aastat tagasi

Lääne-Nigula, vallavalitsemise-doktori käe all, ainult ühest ämbrist teise kolistabki: Nõva Kool, tuulikud, lauslollusest läbipõlenud vallavanem…

Agu
2 aastat tagasi
Reply to  Ämber

Tuulikuid ju õnneks ei tule veel täna!

isver
2 aastat tagasi

pange kinni see kool. tahavad lapsed haridust teavad kus linn on.

???
2 aastat tagasi
Reply to  isver

Sama kehtigu siis juba kõige kohta: pood, turistid, lastelaagrid, penskarid, inimesed ise… Jah kuhu me nii välja jõuame? Linnriigini, kus kogu elu on koondunud Tallinna.

Kas tõesti
2 aastat tagasi

On vallas pehmod ja ei saa oma allasutuses korda majja ja direktorit vahetatud. Vat see on tase, sellel ei saa lasta jätkuda, valimised otsustavad. Üle Eesti kuulus, häbi on olla sellise valla elanik.

Hmm
2 aastat tagasi
Reply to  Kas tõesti

Kas kolid minekut tuuliku pooldaja? Oleks hea küll

K.s
2 aastat tagasi

a kirjutaks parem kiire interneti võimalikkusest Parelepas…

K.s
2 aastat tagasi
Reply to  K.s

Paralepas ikka…

Puhhhhh
2 aastat tagasi

Seekord pääsesime…
Aga kaua sellist ebakompetentsust veel talutakse?

kogu
2 aastat tagasi
Reply to  Puhhhhh

see jant Nõva kooliga, Mikk Lõhmuse läbipõlemisega ja neeme suure suurustamisega on teinud valla volikogu liikmetest tolad, kellel pole mingitki mõju kohaliku elu kujundamisel

LE fänn
2 aastat tagasi
Reply to  kogu

Õnneks varsti on uued valimised