Promenaadi hotell pole pidajat leidnud

Promenaadi hotell. Arvo Tarmula

Veebruari keskpaigast uksed sulgenud Promenaadi hotell ei ole siiani uut pidajat leidnud.

„Otsime, lootust pole veel kaotanud,” ütles hotelli juht Signe Unt. „Kui sel aastal ei leia, ehk siis järgmisel. Praegu on hotellipidamine riskiga asi.”

Kui 60 voodikohaga Promenaadi hotell 15. veebruaril uksed sulges, olid esimesed kevadised broneeringud maikuuks juba tehtud. Undi sõnul on broneeringud praeguseks annulleeritud.

Peamiselt loodusturistide seas populaarne Promenaadi hotell suleti, sest koroonaviiruse levik jättis majandustulemustele sügava jälje.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sidrunid veerevad jälle
3 aastat tagasi

Miks peaks keegi tahtma surnud linnas hotelli pidada?

Triibik
3 aastat tagasi

Väga kurb,et Haapsalu üks ilusama asukohaga hotell tühjana seisab.Loodame väga,et mitte kauaks…

Hmm
3 aastat tagasi
Reply to  Triibik

oleneb hinnast arvatavasti. Praegu liiga kõrge ja alla ei lasta. Nukker pealkiri, aga tegelikult toimub karm äri

lossiplatsi
3 aastat tagasi
Reply to  Triibik

st. petersburg ilmestab 30 aastat meie linna tsentrit

Lutikas
3 aastat tagasi

Vaesekesed. Kümneid aastaid on kasumit teeninud ja nüüd ühe aastaga näpud põhjas. Isegi eelmisel suvel ja ka talvehooajal olid haapsalu majutusasutused rahvast täis siseturiste.

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  Lutikas

see on jah paljude puhul imelik. Eduka ettevõtja plaani kuulub ka ju säästmine sellisteks olukordadeks. Riskihaldus on ju igas õpikus sees.

Majaomanik
3 aastat tagasi
Reply to  Agu

Loodetavasti Kongo korjab nende kliendid ülesse.

Täpsustan
3 aastat tagasi
Reply to  Agu

Kuna suur osa käibest läheb töötajatega seotud kuludeks ja tööjõumaksud on siiski kõrged (nt miinimumpalga 584 eurot maksmiseks on tööandjal ca 782 eurot vaja + kate haigusrahadeks ja puhkusereserviks), siis puhvrit keeruline tekitada ilma teenuse hindu pidevalt tõstmata. Lisaks on kombeks reserve investeeringuteks kasutada.

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  Täpsustan

Arusaadav, et force majori keegi ei oodanud, vähemalt sellisel kujul. Võib keerutada kuidas tahes, aga riskhaldusest vaadati mööda päris paljudes kohtades. Elu õpetab alati ja tagantärele tarkus on ka muidugi kõva sõna 🙂 Sry selle eest, kuid nüüd peaks õppust võtma, et võib maailmas juhtuda ka selliseid asju, kus kõik lukku pannakse ja ma ei räägi konkreetsest juhtumist, neid firmasid on palju palju, kes tegevused lõpetanud, kuigi aastaid edukalt toiminud.