Läänemaale lisandus kuus nakatunut

Lääne Elu

info@le.ee

Koroonaviirus. Arhiiv
Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 4553 koroonaviiruse testi, neist positiivseid oli 390 ehk 8,6 protsenti testide koguarvust.
Rahvastikuregistri andmeil laekus enim uusi positiivseid Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 195 inimesel. 149 uutest Harjumaa haigusjuhtudest on Tallinnas.
Ida-Virumaale lisandus 51, Lääne-Virumaale 26, Pärnumaale 24, Viljandimaale 22 ja Tartumaale 16 uut positiivsest testitulemust.
Raplamaale lisandus kümme, Järvamaale üheksa, Läänemaale kuus, Põlva-, Saare- ja Võrumaale neli, Valgamaale kolm, Jõgevamaale kaks ja Hiiumaale üks uut nakkusjuht.
13 positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.
Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 479,94 ja positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 9,4 protsenti.
Ööpäeva jooksul avati haiglates uusi COVID-19 haigusjuhtumeid kokku 33, haiglaravi vajab 396 patsienti. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 68 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased 302 (76,3 protsenti).
Ööpäeva jooksul manustati 8922 vaktsiinidoosi, vaktsineerimisi on tehtud kokku 309 656 inimesele, kellest 96 463 on saanud mõlemad doosid.
Üle 70-aastaste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 59 protsenti. 70+ vanusegruppi on üle 60 protsendi vaktsineeritud Hiiu-, Jõgeva-, Järva-, Lääne-, Lääne-Viru-, Põlva-, Pärnu-, Rapla-, Saare-, Tartu-, Viljandi- ja Võrumaal.
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
maestro
3 aastat tagasi

Läti teadlased avastasid covid-19 eriti ohtliku tagajärjed.
Kelle dna on nõrk – kärbuvad maks, kopsud, neerud, süda jms.
organid.

lugeja
3 aastat tagasi
Reply to  maestro

Iga teadmine on teretulnud kui sellele järgneb ka mingi soovitus, kuidas seda protsessi peatada kui organid juba haigusest kahjustunud.Võibolla on see ainult teatud rahvusele omane.Kui eestlaste arvates on lätlastel kuus varvast, siis lõunanaabrid usuvad omakorda, et meie oleme liiga aeglased. Muidugi see poolnaljaks, aga mõni teadmine lisab hirmule jälle piisakese hirmu juurde küll, nii, et viska või varvast.

Nii on
3 aastat tagasi
Reply to  maestro

Novot hakkab koitma inimestel vaikselt, et mask ei oöe elupäästja, vaid hoopis enda dna. Seda viimast aga sa ei kaitse mitte millegagi. Pandeemia algul öeldi seda ju kohe, et hakkab looduslik valik. Pane või skafander selga, ei aita see ka