Lääne-Nigula volikogu hakkab kultuurisaali auku lappima

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

OÜ-l Oru Kultuurisaal on vaja leida üle 200 000 euro lavakardinate, rõdutoolide ning heli-, valgus- ja lavatehnika hankimiseks. Foto: Malle-Liisa Raigla

OÜ-l Oru Kultuurisaal on vaja leida üle 200 000 euro lavakardinate, rõdutoolide ning heli-, valgus- ja lavatehnika hankimiseks. Foto: Malle-Liisa Raigla

Lääne-Nigula volikogu hakkab arutama, kas vald peaks Oru kultuurisaali lõpetamiseks võtma veel 200 000 eurot laenu.

Oktoobris 2019 rõõmustas Oru kooli direktor Andres Kampmann, et kauaoodatud saali ehitus läheb peagi lahti. Volikogu lubas vallavalitsusel võtta saali ehitamiseks 1,17 miljonit eurot laenu.

Kultuurisaal ehitatakse 1,2 miljoniga valmis, kuid et see korralikult toimida saaks, on vaja soetada paarisaja tuhande euro eest varustust.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
see
2 aastat tagasi

Oru kultuurisaali jama on kestnud juba mitmeid aastaid. Kord on projekteerimises viga ja on vaja juurde maksta tuhandeid, et ümber projekteerida, siis on eelarves mitmesaja tuhandene auk, et saali vajalik atribuutika osta. Väga imelik, Mikk Lõhmus vallavanemana ei osanud siis eelarvet lugeda, kui mitmesajatuhandelisi vigu ei näinud, see ei ole nagu usutav. Väga imelikud rahalised asjad juhtuvad Lääne- Nigula vallas, pidevalt on vaja Lõhmusel volikogu ära tinistada, et suuri auke rahaliselt lappida.

Lugemine
2 aastat tagasi
Reply to  see

Kas te artikli lugesite läbi?