Haapsalu üürimaja sai valmis

Samal ajal kui vast valminud üürimaja ees peeti avakõnesid, paigaldasid töömehed veel aknapiirdeid. Foto: Arvo Tarmula

Samal ajal kui vast valminud üürimaja ees peeti avakõnesid, paigaldasid töömehed veel aknapiirdeid. Foto: Arvo Tarmula

Teisipäeval avati Niine tänaval Haapsalu üürimaja ja esimene elanik kolis juba samal päeval sisse.

Haapsalu Linnamajanduse juhi Peeter Vikmani sõnul oli ehituse valmimise tähtaeg kolmapäeval, mistõttu teisipäeval olid mõned liistud majas veel paika panemata. „Nagu korralik tudeng ikka – viimasel päeval jõuab väga palju teha,” ütles Vikman avamisel.

Samal ajal kui üürimaja ees peeti kõnesid, sättisid ehitajad paika aknapiiret. Aknad on majal suured – maast laeni, nende ette on piirdeid vaja.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
14 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
hmmm
3 aastat tagasi

Palju sinna väikesesse Haapsalusse selliseid maju vaja on? Pooled sealsetest kuuluvad pehmete seintega palatitesse ja teine pool võiks ausalt end rutemini juba surnuks juua. Need üksikud kes veel labidat käes hoida oskavad paras oma saatusekaaslastele haudu kaevama sundida, piitsa ähvardusel, muidusööjad sellised. Parem aidaku selle raha eest inimesi kes omal süül pole hätta sattunud. Näiteks sellise kontingendi võsukestele hariduse ja töö võimaldamine, et neistki kasulikud inimesed saaksid, muidu vii aga sinna lastekodusse, tulemuseks pooleli jäänud kutsekas abiõppekavaga ja hiljem sama koha elanikud

Lutikas
3 aastat tagasi

Käisin üks kord tööasjus Tallinnas mingi 7-8a tagasi Järvevana teel elektriseadmeid kontrollimas. Seal kõrvuti suht uued sotsiaalmajad. Majad välimuselt nagu uued. Sisse astudes ühes korteris tuli lämmatav lehk vastu. Mingi vanaeit praadis kala, poeg, minija ja keegi töll veel vahtisid lollide nägudega vastu. Toas ringi vaadates oli arvutilaua klaviatuuri ümbruses, kus käed ja küünarnukid ilmselt lauda puutusid veel enamvähem sile, aga muu laud vähemalt poole sentimeetri paksuse mustuse kihiga kaetud. Põrand oli nii jube must, et, kui oleks tossud ära võtnud, siis poleks jalad enam tossudesse mahtunud. Nii räpaseid inimesi pole isegi telekas Aafrika kohta saadetes näinud. Kusjuures tondid ehtsad… Loe rohkem »

Ram
3 aastat tagasi

Tamme 21a tuleks sinna ümber paigutada.. Hea oleks kui ennem suve. Saaks siinsed elanikud ehk taas rahus ja vaikuses elada.

Harald
3 aastat tagasi
Reply to  Ram

Mis seal 21a siis toimub???
Rahu ja vaikus seda võin kinnitada patrullijuhina

Ram
3 aastat tagasi
Reply to  Harald

Aga tuleb see veinikärbes siis vahel kainepeaga ka tööle, pole silmad vinest pilukil ja kõrvus kohinat.

Lutikas
3 aastat tagasi

Juba tean, keda sinna kolitakse. Täiesti mõttetud tegelased. Maja lagastatakse mõne aastaga ja veel ka linna rahade eest.

Harald
3 aastat tagasi
Reply to  Lutikas

Eks Tulbi tänav kolitakse sinna… 🤪

Valdo
3 aastat tagasi

Hea Harald. Pöördu palun arsti poole, kuna vihkamine ei ole tervislik.
Püsi terve, t. Valdo.

Uimane
3 aastat tagasi
Reply to  Valdo

homme , saad vastu pead , vist alumist ……

Harald
3 aastat tagasi

Üürimaja???
Asotsiaalide peatuskoht, kelle üüri Linnawiletsus kinni maksab… 🤪

Uimane
3 aastat tagasi
Reply to  Harald

eks ikka lihtlabased lolikesed , ju needsamad MAKSUMAKSJAD , kes sellele imbetsillile sanatooriumi kinni maksid ……….ehk siis ikka , läänlased …..

Anti
3 aastat tagasi

Aga Sipelga 14 tänava elanikud (mutionu Peeter Ott ) kuhu nemed jäävad? Neil nii raske elu.

Puzikov
3 aastat tagasi

ehk siis nagu ikkagi lehest selgus on tegemist tagavara sotsmajaga. Artiklites ja lehtedes on ta ikka neutraalsema nimega ehk siis üürimaja. Loodame, et seal grillinurgas hakkab käima korralik melu ja pool rajooni tuleb istuma ja õllevirret mekkima. Jämm kestab pikalt …

Harald
3 aastat tagasi
Reply to  Puzikov

Alla säästu kange seal ei tarbita