Haapsalu saab riigilt külaplatsi jaoks maad

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Asuküla seltsimajast üle tee tuleb külaplats. Urmas Lauri

Haapsalu linnavalitsus taotleb riigilt kahte Mägari külas asuvat maatükki enda omandisse, milleks põhimõtteline nõusolek on olemas.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
väikehaapsallane
3 aastat tagasi

Kui tuleb külaplats, tulgu ka traditsiooniline linnamõis. Turisti/lustimajandus pole ju enam jätkusuutlik. Suurpõllumajandus samuti mitte (eeldab ukrainlasi). Linnamõis kui töökoht võiks jääda Väike-Haapsalust jalgrattasõidu kaugusele. Piim/või-munad-pekk ja ahjupuud sobivad naturaaltasuks pooltöötutele, pensionäridele, sularahavaestele. Ülejäägi saab ehk suure reklaamikära saatel maha müüa. Kõige eelduseks on muidugi arukas mõisavalitsemine, ehkki tervet talupojamõistust tänapäeval enam ei sallita. Ja vat alles siis läheks ja tantsiks külaplatsil kaerajaani…

mõisast
3 aastat tagasi

puit läheb narva katlatesse, piim tuleb leedust nagu ka munad, pekk pole enam ammu moes nagu ka füüsiline töö, pensionär on haige ja sandikopikate eest ei hakka keegi liigutama ja igasugu sakslikus on põlu all, kogu töö teeb aga ära üks traktorist kui vaja.